2777
2789
عنوان

چرا شوهر من اینجوری😒😞

1109 بازدید | 47 پست

ما شش ساله عروسی کردیم ی سال هم عقد بودیم, شوهرم تو عقد خوب بودا الان مدتی شده خیلی کم رو شده جلو بقیه روش نمیشه ب من ابراز احساسات کنه حتی من تو ی شهر غریب ک هیشکی مار  نمیشناخت دستشو گرفتم گف ول کن زشته مردوم نگاه میکنن😒چیکارش کنم درس بشه

جلو بقیه پیش من هم نمیشینه حتی

درضمن دوتا هم بچه داریم من 23 سالمه شوهرم 29

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب محجوبه دیگه این خیلی حوبه نه مثل پسر عموی من که پیش بزرگترا هی پاچه زنشو ماساژ میده😒

نه به این شوری شورنه به اون بی نمکی دیگه

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

منم تو شهر خودشون دستمو نمیگیره😕😐ولی یک بار تو سفره پیشش ننشستم کوفتم کرد غذامو..دنبال بهونه بود وگرنه زیاد بند این چیزا نیست..

ولی هم بهتر که ابراز احساسات نکنید به خدا چشم میخورید باعث حسادت میشه..این یک نوع سیاسته عزیزم..اتفاقا کسایی که جلوی جمع خیلی قربون صدقه هم میرن احساس میکنم شاید تو زندگیشون مشکل هم داشته باشن..صورتشون رو با سیلی سرخ نگه میدارن

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور