دوستان شبتون بخیر یک شخصی از من خواهش کرده این سوال و از جمعی از خانمها بپرسم و تقاضا کرد با منطق و منصفانه جواب واقعی رو بدین نه با احساس اینکه آقایی از خانمش جدا شده و بچه هم داشتند و پیش خانمش هم بوده بچه شون و به یکسال نرسیده طلاقشون خانمش با یک پسر که اصلا سابقه ازدواج نداشته آشنا میشه و حدودا ۶تا۷ ماه بعداز طلاق این پسر شرایط ایشونو بابچه اش که گویا پسر هم بوده و فکر کنم ۶یا۷ سالش بوده قرار ازدواج میزارن یعنی ۶ ماه بعداز طلاق سوالش این بود که بنظرتون این رابطه بعداز جدایی شروع شده بوده یا اینکه قبل از اینکه طلاق بگیرن آشنایی بوده که به این سرعت به ازدواج ختم شده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ربطی نداره به سریع بودن قصد ازدواج حتما تفاهم داشتن
اون آقا هم فکرشو با این چرت و پرتا مسموم نکنه
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
این راهم اضافه کنم الان مجدد ایشون بهم گعت که این زن و شوهر مثل اینکه دو سه سال قبل از جدایی خانم یک اشتباهی کرده بوده که شوهر متوجه میشه و ولی باز گذشت میکنه و متاسفانه بعد از دو سه سال بعد از اون اتفاق دیگه کاملا جدامیشوند و ماجرای بالا که گفتم و آقا خودش گفته دلیل این سوال اینه چون مشاورین و روانشناسها چندتاشون بهش گفتن این رابطه خانم سابقت مطمعن باش از قبل بوده و تازگی نداره واسه این از من خواست بپرسم
اگه خیانت بوده خب طلاق گرفتن هرچی بوده پرونده اون زندگی الان بسته هست این کار آگاه بازیا چیه دنبال د ...
عزیزم باید خودمون جای طرف بزاریم میخاد بدونه تو زندگیش چه اتفاقاتی رخ داده و ایشون از رو سادگی و خام بودن متوجه نبوده و قرار شد منطقی و بدون احساس جواب بدیم
من چون گفتین بدون احساس قضاوت کنین باید هرض کنم شبیه به چنین چیزی و اطلاع دارم و شنیده بودم قبلا و به احتمال خیلی خیلی زیاد از قبل این رابطه وجود داشته و حتی احتمال هست که یکی از دلایل جدایی بوده باشه ولی نامحسوس و عنوان نشده که امیدوارم چنین نبوده باشه ولی تجربه کاری بنده چیزی بود که عنوان کردم
ربطی نداره به سریع بودن قصد ازدواج حتما تفاهم داشتناون آقا هم فکرشو با این چرت و پرتا مسموم نکنه
الان من باهاشون حرف زدم گفتند خانم ۳ سال قبل خیانت کرده گویا خود آقا یکی از دوستای زمان هنرستان شو فرستاده بوده و خانم متاسفانه خام میشن و دل ب رابطه میدهند و وحالا آقا میگه اگر زمانه قبل طلاق رابطه داشته وجدانم راحته که سه سال قبلش دوستم وارد رابطه شده باهاش و خیانتش و رو کرده ...جلل الخالق چیا میشنویم
الان من باهاشون حرف زدم گفتند خانم ۳ سال قبل خیانت کرده گویا خود آقا یکی از دوستای زمان هنرستان شو ف ...
اگه اینطوریه که بازم اون آقا الان داره فکر رابطه ای رو میکنه که تموم شده یکی دیگه داره از زندگیش لذت میبره و خوش خوشانشه بعد این آقا هی حرص بخوره که اون موقع هم خیانت کرده یانه؟اگه قبلا کرده چه یه بار چه صد بار جفتش کثیفه.چون منطقی نظر خواست بگذره بخاطر روان و آرامش خودش
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)