2777
2789

میگه بیا منو قوووووورت بده

رژیمم دو هفتست چون اخر ماه تولد دخترمه خواستم حسابی لاغر کنم ۲ ماهه خوراکمو کم کردم ۲ هفتست که رژیمم رسما از ۸۰ کیلو شدم ۷۵ کیلو

حالا یه جعبه پیتزا امشب گرفتیم یه تیکه مثلثی ازش مونده هرچی میخوام بخوابم نمیتونم آب دهنم راه افتاده 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو به لیوان آب بخور بگیر بخواب

خیلی اب خوردم اما هیچچچچ تاثیر نداشت ببین سینه کبابی هم خوردما با کف دست نون اما دلم اونو میخواد التماس دخترم کردم گفتم قبل خواب بخورش نخوردش

منم توهمین وضعم دیشب یه پیتزای کامل خوردم اخرم باشوهرم دعوام شد که باعث شکستن رژیمم شد

امشب شوهرم خواست بخره گفتم نهههههه بعد باز التماس که چیت کن بستنی بخور گفتمش نههههههه

این یه تیکه پیتزا روانیم کرده بخدا

چند کیلویی شما؟ چقدر اضافه وزن داری؟ بچه هم داری.

امشب شوهرم خواست بخره گفتم نهههههه بعد باز التماس که چیت کن بستنی بخور گفتمش نهههههههاین یه تیکه پیت ...

بله دوتاهفتا کیلوام کالری شماری میکنم

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بله دوتاهفتا کیلوام کالری شماری میکنم

۷۰ کیلو که خوبه یکم خودداری کن زود به وزن دلخواهت میرسی با ورزش ورزش خیلیییی جوابه

تو خونه برنامه دان کن ورزش کن

من وزنم خیلی زیاد شده یهو و اینکه شکمم افتاده شده و زیرشکم دراوردم چون قبلا ورزشو ول کردم 

وگرنه زیرشکم نداشتم