2777
2789
عنوان

مراسم پشم ریزونمه فردا

245 بازدید | 24 پست

واییی کلی فکر کردم میخواستم ی تاپیک بزنم الان یادم اومد 😂😂🤣🤣اره خلاصه من میخوام اگه خدا بخواد اگههه قسمت باشه بعد یک ماه و خورده ای برم پشمای صورتم که عین پشمای گربه و گوسفند شده رو اصلاح کنم البته معلوم نیست ولی دعا کنید برم 😂😂🤣واقعااااا دیگع خیلی پشم پشمی شدم 

تازههه موهای دست و پاهامم هست😂جون زود به زود میان حوصله ندارم همش بخوام بزنمشون

هرچند دفه پیش رید تو ابرو هام اما مجبورم باز برم پیشش چون جای دیگه سراغ ندارم چند جا سراغ دارم یکی از یکی بدتر نمیدونم یهویی کجا برم کارش خوب باشه منتهی دعا کنید برم دیگه فردا 😂😂انگیزه بدید برم 😂😂

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

منم فردا دارم میرم سراغ ابروهام😂😂😂

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا منم همینم،از شدت گرما دوست ندارم برم بیرون ۱ ماهه  

هی میگم امروز میرم فردا مییرم هر روز نامزدم میگه رفتی؟میگم نه میگه من میبینم ۱ ماهه میگی میرم و نیمیری😂

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

عزیزم برو لیزر فول بادی راحت میشی

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

بخدا منم همینم،از شدت گرما دوست ندارم برم بیرون ۱ ماهه هی میگم امروز میرم فردا مییرم هر روز نامزدم ...

نههه من برا این نمیرم کع زود به زود در میاد آخه زودم برم کامل مو نداره که بخواد برداره برا همین نمیرم 😂

تو که نامزدت نزدیکه حتما برو به خودت برسس هرچند اونم باید به خودش برسه بخاطر تو اما توهم نزار بفهمه نمیری اینا بروو حتما فردا

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟