2777
2789

من خواهر د برادر دارم  ولی ایشون تک فرزند هستن 

پدر و مادرش بعد این نتونستن باردار بشن

اکثرا فامیل های پدریش هم عموهاش فقط یه بچه دارن دوتا از عمو هاش فقط یه بچه دارن اون یکی هم کلا بچه دار نمیشه مامانش اینا میگفتن خیلی هزینه کردیم ولی بعد رامین بچه دیگه ای نداد خدا بهمون رامین هم ۳ سال نشده بعد ۳ سال با دکتر به دنیا اومده بنظرتون پسره خودش هم میتونه نازا باشه خودم و خونوادم از این مورد خیلی می‌ترسیم خیلی

خیلی حس بدیه

اگه خیلی اصرار داری به این شخص از طریق آزمایش و اینا مشخص نمیشه که مشکلی داره یا نه؟

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

قبل ازدواج برین دکتر بررسی شین اگ خیلی مهمه واست

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ممکنه مشکل داشته باشند..مشکل مردانه درمان زیادی نداره..ببرش آزمایش اسپرم و متخصص اورولوژی

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
آره ممکنه مشکل داشته باشند..مشکل مردانه درمان زیادی نداره..ببرش آزمایش اسپرم و متخصص اورولوژی

و اینم هس مامان و باباش فامیلن

این هم میتونه تاثیر گذار باشه؟

اونا یه شهر دیگه هستن ما هم یه شهر دیگه و زیاد نمیتونم ببینمش

و اینم هس مامان و باباش فامیلناین هم میتونه تاثیر گذار باشه؟اونا یه شهر دیگه هستن ما هم یه شهر دیگه ...

آره ممکنه..ازدواج خیلی مهمه اگر بچه دوست دارید ریسک نکنید و حتما باهاش درمیون بزارید

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
آره ممکنه..ازدواج خیلی مهمه اگر بچه دوست دارید ریسک نکنید و حتما باهاش درمیون بزارید

من عاشق بچه ام و خیلی برام مهمه 

ولی خجالت میکشم مطرح کنم چجوری بگم اخه 

اگه خبر به گوش پدرم و پدرش و مادرس اینا برسه آبروم میره خیلی تو فشارم واقعا

من عاشق بچه ام و خیلی برام مهمه ولی خجالت میکشم مطرح کنم چجوری بگم اخه اگه خبر به گوش پدرم و پدرش و ...

خب به پدر و مادرت بگو..این زندگی تویه..آینده اته..مگر پدر و مادرت خوشحالی تو براشون مهم نیست؟یا خدای نکرده میخان تو با مرد عقیم ازدواج کنی؟