2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره من دکتر رفتم ، یک سال دوره درمانم بود و کاملا خوب شدمالان حدودا یک سال گذشته و داره برمیگرده

ای بابا منم دارم همش فکر خیال چرت پرت ساعت ها وقتمو ذهنمو انرژی مو میگیره خیلی سخته 

پیش چه دکتری باید برم قرصاش عوارض خاصی نداره ‌؟

ای بابا منم دارم همش فکر خیال چرت پرت ساعت ها وقتمو ذهنمو انرژی مو میگیره خیلی سخته پیش چه دکتری بای ...

باید پیش دکتر خوب بری وگرنه امکان داره عوارض داشته باشه

من شیراز هستم یه دکتر متخصص اعصاب و روان بود رفتم پیشش عالی بود

باید پیش دکتر خوب بری وگرنه امکان داره عوارض داشته باشهمن شیراز هستم یه دکتر متخصص اعصاب و روان بود ...

خوشبحال ادمای بیخیال بخدا خیلی حسودیم میشه بعد کلی فکر خیال و حرص جوش یه ست هم میشینم خودمو سززنش میکنم چرا اینجوری ام جووانی ام هدر رفت کلا 🥲

آره من دکتر رفتم ، یک سال دوره درمانم بود و کاملا خوب شدمالان حدودا یک سال گذشته و داره برمیگرده

خب باز برو

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

خوشبحال ادمای بیخیال بخدا خیلی حسودیم میشه بعد کلی فکر خیال و حرص جوش یه ست هم میشینم خودمو سززنش می ...

درسته ، منم احساس میکنم نوع تربیت اونا متفاوت بوده و ما به سری مشکلات و نگرانی ها از کودکی همراهمون بوده