2777
2789
عنوان

پسرای بدرد نخور

93 بازدید | 11 پست

اگه قراره خانومای پیک می هم بیان 

بیان که قراره حسابی شوشول طلاهارو مورد کوبش قرار بدم اول صف وایسید که بتونید دفاع کنید

مردها برای مچ پای زن ها ، هیکلشون ، تیرگی نواحی خصوصی بدنشون ، سایز سینه هاشون و .. معیار تعیین کردن و سالها اعتماد بنفس زنهارو گرفتن و زنهارو تو خونه و جامعه کوچیک محدود کردن ، توانایی هایی مثل رانندگی ، مشاغل پر ریسک ، ورزش و .. به اسم خودشون ثبت کردن در حالی که در اینها اسم پر اوازه بانوان ما مبدرخشه.

اونوقت جامعه مرد سالار و زن ستیز این روزها با القابی مثل کاسب پول پرست ندیده نخورده و ...

جلوی اینکه زن ها هم معیارهای خودشونو داشته باشن وایسادن

مرد کوتوله جذابیتی نداره مرد بی پول بدرد نمیخوره مروی که عرضه نداره جاش ساعت ۹ شب دم دره

ما قرار نیست با سختی جامعه شماهارو بسنجیم در حالی که شما با قیافه ای که انگار باقیمونده پول ماسته و قدی که انگار داخل زمینی و جیب خالی از پول دنبال پرنسس های دیزنی میکردی

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنها واقعا قدرتمندن که میتونن یه انسان بدنیا بیارن و اگر بخوان کاری کنن توش خیلی موفق میشن

اینا انگار یادشون رفته کی بزرگشون کرده کی با دردی برابر با شکستن ۷ استخوان به دنیاشون اورده کی دوسال بهشون شیر داده از موفقیت کاریش گذشته خونه نشین شده بد هیکل شده افسرده شده

انگار اینارو فراموش کردن که انقد شاخ شدن

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

قبل اینکه بقیه رو قضاوت کنین اول خودتون رو سرو سامان بدین

من بقدر کافی سر و سامان دارم مرد

تو برو دنبال سر سامان خودت تو سایت شیردهی و بچه داری پرسه نزن تواناییشو نداری به کارتم نمیاد

با تایپکتون‌ خیلی موافقم.میگم من یه سوال دارم، شما همیشه از تکست هاتون همینقد بوی خشم زیاد و عصبانیت ...

اکثرا بوش میاد کلا عصبیم😂😂😂😂