بانوی_فردا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 2704 عنوان نمیدونم جای مغز تو سرم چیه 28 بازدید | 2 پست زیادی مهربونم و زیادی ساده واقعا تو این زمونه اذیت شدم اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍 1404/06/03 | 02:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هوابدکاپلیه عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1318 آبجی همین که همچین امضای زیباییو عقلت رسیده بذاری یعنی حق نداری به آبحی من دیگه توهین کنیمهارت روانی و رفتاری یادبگیرنباید که آدم خودشو بندازه دور! سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆
بانوی_فردا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 2704 آبجی همین که همچین امضای زیباییو عقلت رسیده بذاری یعنی حق نداری به آبحی من دیگه توهین کنیمهارت روانی ... سعی میکنم.ازت ممنونم😍 اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍
هوابدکاپلیه عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1318 سعی میکنم.ازت ممنونم😍 آره عشقمبیا بغلم🫂😘💗قدرتو ندونن خدا میدونه زحمتات برا بقیه پیش خداست هدر نرفته اون دیده سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆