2777
2789

وزنم. ۶۴ کیلو ام. با قد ۱۵۵

زیر شکمم یه سری ترک افتاده که سعی میکنم نبینم لمس نکنم چون واقعا انقد حالم بده که نمیدونم ممکنه چه بلایی سر خودم بیارم. 

به وحشتناک ترین شکل ممکن دلم میخواد یجور دیگه بودم. مامانم میگه ناشکری نکن. ولی اصلا من به چیزی فکر نمیکنم. حس میکنم دنیا داره رو سرم خراب میشه و جدی میگم الان اصلا دلم نمیخواد کسی بهم بگه خداروشکر کن که سالمی. 

رژیم میگیرم. ولی نمیشه. خاک تو سرم کنن هی چیزایی میخورم. مثلا ۸ قاشق برنج که تو رژیمم هست برام خیلیه. در حدی که حس میکنم دارم خفه نیشم. ولی ۱ ساعت بعد اگه ببینم خواهرم داره چیپس میخوره میپرم منم یه عالمه میخورم. یا مثلا وقتی غذای مورد علاقمه کلا رژیم یادم میره 

فقط تو یه چیز اراده خیلی قوی ای دارم. حذف قند مصنوعی. ولی اونم باز خانوادم یچیزی با زور میکنن تو حلقم شکسته میشه. امسال کنکور داشتم هی استرس اینا داشتم کلا تحملم واسه همه جی کم شده. من عاشق روزه گرفتن بودم ولی امسال یه عالمشو نگرفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط اگه میفهمیدی چقدر این موضوع بی اهمیته

نمیتونم. 

فقط وقتی میتونم آروم شم که یه کوچولو ببینم لاغرم

خیلیا بهم گفتن چاق و تروما شده برام از ۱۰ سالگی به فکر لاغر کردنم

نمیتونم. فقط وقتی میتونم آروم شم که یه کوچولو ببینم لاغرمخیلیا بهم گفتن چاق و تروما شده برام از ۱۰ س ...

رو خودت کار کن. اگه میبینی کنترل نداری رو افکارت برو مشاوره.