2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه بیاید

64 بازدید | 12 پست

برید خونه پدرشوهر مادرشوهرتون و بچه های جاریاتون بهتون سلام ندن چه حسی بهتون دست میده و چکار میکنید علتشم قدغن مادرشونه حالا به هردلیلی از جمله حسادت مخالفت به دلیل جو فرهنگی و فلان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جایی که برام ارزشی قائل نباشن نمیرم

ولی هرکسی شرایط خودشو بهتر میدونه

اخلاق ها باهم فرق داره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
من ک کلا حسابشون نمیکنم. ندید گرفتم همیشه🤔🤔 عه الان ک فک میکنم من چرااونارو ندید میگیرم🤣🤣

منم تو ظاهر ندید میگیرم ولی از درون میپاچم و دیگه نمیرم اونجا چون روانم اذیت میشه

مادرشون جلو نمیاد که اونور حیاطه خونش

خب مهم نباشه برات عزیزم

تو از بالا بهشون نگاه کن

منم اوایل ناراحت میشدم جاریم نه بهم زنگ میزد نه درست جواب تماسامو میداد همون ۰ندبلری هم که حدف میزدیم همش میخواست کلاس بذاره

بعد فکر کردم دیدم از خود کم بینی هست که داره

خب مهم نباشه برات عزیزمتو از بالا بهشون نگاه کنمنم اوایل ناراحت میشدم جاریم نه بهم زنگ میزد نه درست ...

اونام چون از نظر سطحی فرهنگی پایینترن تو روستاهای دورافتاده بزرگ شدن مخالف من بودن از اول و اینکارا میکردن

بچه ها فامیل شوهر به کل از دایره توجه ت خارج کن . انگار که نه انگار بودن یا نبودن در جمع

خب وقتی بری خونشون چی نزدیکشون جایی که اونام دارن زندگی میکنن چطور از دایره توجهم کم کنم

خب وقتی بری خونشون چی نزدیکشون جایی که اونام دارن زندگی میکنن چطور از دایره توجهم کم کنم

منظورم اینه که سلام دادن یا ندادن اونا نباید تو رو به هم بریزه ...بی سلام هم باهاشون حرف بزن ،طوری وانمود کن که انگار متوجه نشدی که اونا سلام ندادن ...