2777
2789

کمدی نباشه،ازدواج سوری و بچه بازی نباشه لطفا

خیلی سریالا دیدم ،اینارو بینشون دوس داشتم،میفرستم که با سلیقه م آشنا شین

(عشق ممنوع، برگریزان، ایزل،فاطما گل،عشق و جزا،کوزی گونی،کارا سودا،
حریم سلطان، ماه پیکر
گودال،قضاوت،بی صداقت،نفوذی،همه چیز درباره ی ازدواج، ترانه ی زندگی،فی،عشق سیاه و سفید،بی رحم،سه سکه،آخرین تابستان،اتاق قرمز،خانم قاضی،Ufak Tefek Cinayetler ,

شهر دور)

از سریال هرجایی و چشم چران و زغال اخته هم اصلا خوشم نمیاد

اگه سریال خوبی بود ممنون میشم معرفی کنید 

همرو گفتی دیگه جی بگیم..

ماکسیرا عمر گل لاله غنچه های زخمی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سریالای دیگه دیدماینارو دوس داشتم بینشونالان بی سریال موندم کلافه شدم😬

گل جمال ببین اگر ندیدی

غنچه های زخمی

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛

همرو گفتی دیگه جی بگیم..ماکسیرا عمر گل لاله غنچه های زخمی

ماکسیرا فکر کنم همون ترانه ی زندگیه،بابا بایرام،دوسش داشتم و دیدم

عمر گل لاله و غنچه هارم دیدم دوس نداشتم ،

تو جدیدا نابغه و دانه های مروارید و رخت چرک و وحشی و بی حد و مرز و دیدم و دوسشون نداشتم

ماکسیرا فکر کنم همون ترانه ی زندگیه،بابا بایرام،دوسش داشتم و دیدمعمر گل لاله و غنچه هارم دیدم دوس ند ...

زنان خانه دار و زن مدرن چطور

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

گل جمال ببین اگر ندیدیغنچه های زخمی

گل جمال و دیدم☹️

یکم قوی تر دوس دارم

مثل قضاوت،گودال

نمیخوام ژانرش حتما مافیا یا عاشقانه باشه،واسم مهم نیس

فقط میخوام تا آخرین قسمتش جذاب باشه

گل جمال و دیدم☹️یکم قوی تر دوس دارممثل قضاوت،گودالنمیخوام ژانرش حتما مافیا یا عاشقانه باشه،واسم مهم ...

وای گودال ک رو دستش نیست نگرد 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛

ممنون عزیزم نه ندیدم این دو تارو ،جذابن؟؟سریال زن و دیدم و اصلا دوسش نداشتم

زن رو دوست نداشتی؟تا چندش دیدی؟؟؟؟؟؟زن عالیه که

این دوتا زن مدرن جدیده ولی زنان خانه دار فک کنم قدیمیه

فیلمجو رو نصب کن برو قسمت ترکیه هر فیلم و سریالی رو رایگان میزاره با زیرنویس و دوبله بدون تبلیغات

زن رو دوست نداشتی؟تا چندش دیدی؟؟؟؟؟؟زن عالیه کهاین دوتا زن مدرن جدیده ولی زنان خانه دار فک کنم قدیمی ...

بیشتر قدیمیارو دیدم،خیلیاشونو اسمشون یادم نیس

زن و فکر کنم ۸۰ قسمت بود تا ۳۰ ۳۵ تاشو دیدم، خوشم نیومد ادامه ندادم

ولی زن مدرن و ندیدم، عزیزم مرسی که وقت گذاشتی و بهم سریال معرفی کردی

حتما میبینمش 

وای گودال ک رو دستش نیست نگرد

گودال و خیلی دوس داشتم

واقعا عالی بود

نفوذی و سه سکه و بی رحم هم گفتن تو همون ژانره،دیدم ،اوکی بودن

ولی به شرطی برام خوبتر میشدن که گودال و ندیده بودم

روزی روزگاری،گوزل،اینارو هم قدیمی هستن دیدم