2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی میگه اسونه غلط کرده ما دهنمون سرویس شداگر علاقه داری بیا اگر نداری از پسش برنمیای

من خودم ریاضیم بشدت ضعیفه ولی حفظیاتم خوبه 

از مسئله و فرمول اینا متنفرممم

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

درس هارو باید سر کلاس یاد بگیری تا بتونی حفظ کنی مو به مو.

روش این باشه:

دبیر درس داد میای خونه میخونی، روز بعد که اون درسو داری شب قبلش دوباره میخونی تا بپرسه ازت یا امتحان بگیره، موقعامتحان مستمر میخونی، موقع دی میخونی، خرداد نمره عالی میگیری.

نکته کلیدی اینه وقتی دبیر درس داد همون روز همون درس هارو بخونی حتما. و برای تثبیت کمتر از یک هفته دیگه هم باید دوباره بخونی

نذار رو هم جمع بشه فکر نکن راحته شب امتحان جمع میکنی نع انسانی مثل راهنمایی نیست شب امتحان جمع بشه مطالب سنگین و پرحجم

مطالب مفهومی عه باید عمیق یادگیری وطوطی وار حفظش نکنی

اگه دهم و عمیقا بلد نباشی پایه ات ضعیف میشه و یازدهم و دوازدهم رو هم نمیتونی اونجور که باید ادامه بدی

🤍✨️Hala Madrid

من خودم ریاضیم بشدت ضعیفه ولی حفظیاتم خوبه از مسئله و فرمول اینا متنفرممم

پس بخون

فلسفه

منطق 

تاریخ

اگر علاقه نباشه پدر در بیاره

من بااینکه علاقه داشتم ی شبایی با گریه تاریخ میخوندم

این چیزاییه ک به خواهر خودمم گفتم

انشالله موفق باشی

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

ببین اگه واقعا علاقه داری بیا سمتش .من خودم علاقه نداشتم واقعا دو سال اخر خیلی سختم بود . و سعی کن مفهومی یاد بگیری چون مطالب خیلی زیاده اینجوری راحت تر یاد میگیری . برای کنکور هم از همون اولا شروع کن بخون درساش بمونه بعدا خیلی سخت جمع میشه

دلمه برگ میخوام ☝🏼

تنها درس راحتش همون ریاضی عه

کلا 4 فصل عه دو فصل اولش معادله و تجزیه ایناس که اونا یکم سخته

2 فصل آخر هم آب خوردن  کلا داده و آمار 

🤍✨️Hala Madrid

معتقدم اونایی که انسانی میخونن قشر باسواد جامعه هستن😌😂

باید به کتاباش عشق بدی تا عشق بده...باید خیلی علاقه داشته باشی...

سختیای خودشو داره اما خب اگه دوس داشته باشی راحتر حفظ میشی

سعی کن همین اول مفهومی بخونی کتابارو، انسانیا ریاضیو دوست ندارن اما تو کنکور تراز خوبی میده پس دست کم نگیر و بخونش

ریاضی رو جدی بگیر شاید اسمش عمومی باشه ولی  تو کنکور بعد از علوم فنون ادبی  ضریب بالاترین

ضریب 6 داره پس انباشته اش نکن اصلا

🤍✨️Hala Madrid