2777
2789

رابطه شوهرم با خانوادم خیلی خوب نیست

بعذ ما پس فزدا شب مهمونی دازیم

از طرفی من اکتحان دانشگاه دارک

شوهرم گفت اگر میخوای ماذرت بیاد کمکت

من گفتم ن خودم دوس دارم غذامو بپزم

چندبارم گفت مادرت بیاد کمکت گفتم ن خودم میخوام بپزم

اولین باره خانواده ها میان

گفتم بعدا شاید کمک بگیرم الان ن

گفت بعدا دیگ نمیذارم

بعد گفت پس نمیخواد مادرت بیاد

بعد کلی باهم بحث کردیم

ب زور و کلی شرط قرار شد مادرم بیاد

با اینکه ته دلم واقعا راضی نیستم مادرم بیاد

حالا باید. برای بهبود و عادی شدن روابطشون و اینکه اگر بعدا کمک خواستم بگم مادرم بیاد یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه پرو با زور راضی شده مادر بیاد کمک هم کار کنه و خدمات بده هم منت بشنوی ... از این رو ها نده بهشون میتونستی از خودش کمک بگیری یا از بیرون غذا بگیره یا اشپز بیاری 

خودت قلق شوهرتو باید بدونی،شوهر من چیزی بگه نه انقد دست میکشم رو صورتش مثل اینکه دارم صورتشو میشورم عاصی میشه میگه هر کاری نکردی بکن😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

مگ فضولی ک مامانت بیاد کمک یا ن.اصلا ب اون چ ک دفعه دیگ بزاره مامانت بیاد یا ن

محکم باش یعنی چی .مگ شما بهش میگی مامانت بیاد نیاد. حق نداره بیاد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چ مرگشه به اون چه ک کمک لازم داری یانه مرتیکه خرمیخواددنبال بهانس انگاربرای لج کردن

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
چ مرگشه به اون چه ک کمک لازم داری یانه مرتیکه خرمیخواددنبال بهانس انگاربرای لج کردن

لابد میخواد پیش خانوادش مهمونی خ خوب باشه میگ مامانت حتما بیاد کمکت

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

لابد میخواد پیش خانوادش مهمونی خ خوب باشه میگ مامانت حتما بیاد کمکت

خب ننه خودش بگه بیاد ب مادراسی چه مگه نوکرخانواده دوماده

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
خب ننه خودش بگه بیاد ب مادراسی چه مگه نوکرخانواده دوماده

میخواد پیش مامان خودش کلاس بزاره احترام بزاره بعد بگ بیا کمک

از الان پروبازی داره درمیاره 

میخواد پیش مامان خودش کلاس بزاره احترام بزاره بعد بگ بیا کمکاز الان پروبازی داره درمیاره

خاک برسرش میگه یاالان مادرت بیاد یادیگ نمیزارم عنتر

چه پرو با زور راضی شده مادر بیاد کمک هم کار کنه و خدمات بده هم منت بشنوی ... از این رو ها نده بهشون ...

راضیه از بیرون بیاریم

من مشکلم اینه بعدا نیاز ب کمک مادرم داشتم چیکار کنم؟

اگر اجازه نده

راضیه از بیرون بیاریممن مشکلم اینه بعدا نیاز ب کمک مادرم داشتم چیکار کنم؟اگر اجازه نده

خب بهتر از بیرون بیارید ارج و قرب مادرتون هم حفظ میشه 

چرا ناراضیه باید اجازه بده کی بیاد خونه تون کی نیاد؟ 

مادر بیاد به عنوان سر زدن نه کمک کردن اوشون نیست که ببینن اگه در توانش هم بود کمکتون کنه