آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیز الان نیمه شب شرعی هم گذشته پس قاعدتا فرداست. ولی چله رو تا جایی که میدونم از بعد از نماز صبح باید بخونین تا نیمه شب شرعی. حالا چون مستحبه اصلا سخت نگیر همین حالا هم اگر حال داری بخون به نیت روز اول ولی خب میگیم روز اول یعنی باید روز بشه.. اما کلا تو مستحبات نبایستی سخت گرفت
عزیز کلا شبا بخونم قبوله ب نیت فردا بودن؟ یکی دوماه باید بخونمیکی سوره واقعه از فردا ب مدت ۱۴روز
کلارو نمیدونم میخوای پیام بده برنامه پاسخگو بپرس یکی دوروزه جواب میدن. یکی دو روز رو روزها بخون تا جواب بدن. منم میپرسم درخواست دوستی بهت میدم ان شالله جواب دادن بهت بگم