2777
2789

بابام یک تعمیر کار سادس داداشم میره باهاش کار میکنه بابام روزی 1 میلیون یا ۵۰۰ بهش میده البته بعضی روز ها نمیده داداشم گفت برام ماشین بخر بابام الکی گفت باشه داداشم اینقدر پیله کرد آخرش گفت من برات نمیخرم بعدش گفت موتور بخر بابام باز الکی گفت باشه داداشم بیشتر لج کرد الان داداشم گفت یا s24 اوترا یا آیفون ۱۳ نرمال برام بخر بابام قبول نکرد در صورتی که اگر فقط دوماه کار می‌کرد پول آیفون ۱۳ جور می‌شد داداشم آمد گفت این عو . ی برام نمیخره با بابام قهر کرد گفت من دیگه با این هیچ جا نمیرم باهاش سر کار نمیرم بابام نمیتونه تنهایی کار کنه باید شاگرد بگیره داداشم یک شغل پیدا کرده ماهی 1۰ میلیون یک خونه هم پیدا کرده بدون پول پیش رفته صحبت کرده میخواد خونه رو اجاره کنه گفته 1 کار دیگم جور میکنم چکار کنیم 

اسم : آهو.                                                                 سن : 27.                                              د.               شغل : بیکار.                                                         متاهل هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشت چند سالشه؟

18 

8 روز دیگه میشه 1۹

اسم : آهو.                                                                 سن : 27.                                              د.               شغل : بیکار.                                                         متاهل هستم

بهش بگه ماشین میخوای؟باش،نصف نصف،هرچقدر تو گذاشتی وسط همونقدرم من میزارم،قانون کمک به بچه همینه،۱۰۰تو مس انداز کن۱۰۰من کمک،۵۰۰میلیون تو گداشتی،۵۰۰میلیون من،بزارید قدر اون مالی که بهش میدید بدونه وبدونه برای اون میزان پول چه زحمتی کشیده شده

پدرت روزی 500 هم بهش میداد فقط تو یک ماه میشه 15 تومن بیشتر از اونی ک سر کار جدیدش میدن ب اضافه باید خرج خورد و خوراک و اجاره هم بده

بزارین ی مدت بره حساب کار دستش بیاد

واسه پولی ک بی زحمت ب دست بیاد ارزش قائل نمیشن یکم سختی بد نیست 

پدرتون هم شاگرد بگیره ،خیلیا هستن دنبال کارآموزاین حاضرن با مبلغ کمی کار کنن