2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه میخوای قبول شی بهترین رشته رو از همین فردا شروع کنم از مهر چنان با سرعت میگذره یهو میبینی اردیبه ...

الان باید گندایی ک زدمو جمع کنم😊(تجدیدمو پاس کنم) فرداهم شیمی دارم دارم خوده کتابو میخونم بنظرت پاس میشم؟؟

فکر‌نکنی خنگ و بیخیالمااا یه دورانی همیشه ۲۰ بودم ولی گند زدم😑🤦‍♀️

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
الان باید گندایی ک زدمو جمع کنم😊(تجدیدمو پاس کنم) فرداهم شیمی دارم دارم خوده کتابو میخونم بنظرت پاس ...

اهان پس اوکیه عب نداره

میفهممت منم مثل تو همیشه ۲۰ بودم امسال تو کارنامه ام ۱۲ هم داشتم 

متی که هیچ وقت از اولین روز تا به اینجا نمره ۱۲ تو کارنامه ام نبود امسال تو کارنامه ام رفت 

ریدم تو کارنامه ام رفته😑

قشنگ سازمان سنجش و آموزش پرورش امسال گند زده 

اهان پس اوکیه عب ندارهمیفهممت منم مثل تو همیشه ۲۰ بودم امسال تو کارنامه ام ۱۲ هم داشتم متی که هیچ وق ...

من اصلا امسال درس نخوندم💔💔

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
رشتت چیه؟من مردم و زنده شدم فرهنگیان بیارم نشد الانم زیاد انیدوار نیستم دولتی روانشناسی بیارم

تجربی

ایشالا امسال بیاری عزیزم