من پنج ساله درگیرم نوع کم خطره که پارسال پاپ دادم فک کنم 5و ۶یا ۶و ۱۱بود ، ولی هر یکسال زائده ایجاد میشه ورودی واژنمم هس ازاردهندس دیگه وختی حس میکنم داره رشد میکنه میرم لیزرمیکنم ولی هر دوسال یکبار هم هست از طرفی خسته شدم از شوهرمم گرفتم به نظرتون این پکیج های درمان قطعی اینستا جواب گو هستن؟ کسیومیشناسین که خوب شده باشه نکنه بدتر شم حالم بده بخاطرش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما اول باید بدن خودتون و شریک جنسی تون رو تقویت کنید و جسارتا دیگه با افراد الوده در تماس نباشین... لیزر اصلا مناسب نیست، ی دوره درمان پودوفیلین انجام بدید، و با خورذن سیر و چیزایی ک تقویت سیستم ایمنیه، ریشه ای دزمان بشی
والا چی بگم تهمت نمیزنم چون خدا دوس نداره،حالا اگ داشته ام کاری از من برنمیاد فرقی هم ب حال من نداره، شانسماینجور شد ک گرفتم منی ک تو عمرم با کسی رابطه نداشتم ولی اخر شوشو اومد چسبوندش بهم متاسفم براش یه درد عمیق روحی و جسمیه که هیچگاه جبران نمیشه با هیچ چیزی سلامتیم خیلی مهم بود ک اینجور شدم