2777
2789
عنوان

یعنی گناه بزرگی انجام دادم ☹️☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 55 پست
خب خداروشکر کشتی مارو دختران شالله تاالان سلامت بودی بعدشم همینه تاوقت زایمان مدام پیگیر باشسروقتات ...

باشه عزیزم با حرفات خیلی آرامش پیدا کردم ممنونم 😘😘😘

منظورم این بود نکنه خدا واسه ناشکری و تنبیه من بعدا چیزی بشه😢😢

هیچ چیش نیست .ولی قدر بچه را بدون .مامانم قرار بود مادرش سقطش  کنه. ‌ولی خدا نگهش داشت .الان مامانم از بقیه بچه هاش مومن تر و  مهربونتر برای مادرش شد .زن نجیبی واسه شوهرشه .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ چیش نیست .ولی قدر بچه را بدون .مامانم قرار بود مادرش سقطش کنه. ‌ولی خدا نگهش داشت .الان مامانم ...

خدا حفظش کنه مامان گلتو و همیشه سلامت باشه نمی‌دونم چرا ولی همش حس میکنم این بچه خیلی تلاش کرد که بمونه 🥺🥺

خالم خودشو از بالاپشت بومم پرت کرده بود بچه‌ش هیچی نشد الانم بچش بزرگ شده ازدواج کرده خودش سه قلو داره😂

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

خدا حفظش کنه مامان گلتو و همیشه سلامت باشه نمی‌دونم چرا ولی همش حس میکنم این بچه خیلی تلاش کرد که بم ...

تقدیر خداست .نگهدارش باشه انشاالله .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

خالم خودشو از بالاپشت بومم پرت کرده بود بچه‌ش هیچی نشد الانم بچش بزرگ شده ازدواج کرده خودش سه قلو دا ...

ای جونم 😍😍😍 واقعا همه چی به خواست خداست من ده سال پیش باردار شده بودم و خیلی هم مواظب بودم ولی یهو افتادم خونریزی و هرکار کردم آمپول شیاف ولی نموند چون خدا نخواست بمونه و اینبار همه کار کردم سقط بشه ولی خداروشکر سالم موند دعا کن سالم دنیا بیاد 🥺

مسخره میکنی☹️

زندایی من سنش بالا بود همه کاااااری کرد ک بچه سقط بشه 

حتی جوشانده از عطاری تضمینی خرید

پریدن و نمدونم وسایل سنگین و پله و اوووه

اما خدا خواست بچش بمونه

خداروشکر سالمه

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

اره حل شده مشکلم با شوهرم بود که حل شد

الهی که قدم این بچه سراسر خیر و برکت و شادی و موفقیت باشه براتون

طوری ک روزی هزاربار شکرخدارو بگی واس داشتن همچین زندگی و همسر و فرزندی

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

ای جونم 😍😍😍 واقعا همه چی به خواست خداست من ده سال پیش باردار شده بودم و خیلی هم مواظب بودم ولی یه ...

انشالله به سلامت به دنیا میاد عزیزم استرس بیخود نداشته باش. خواهر خودمم انقدرررر زعفرون خورد هیچی نشد خداروشکر

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤