من وقتی فهمیدم باردارم هرکاری بگید انجام دادم فقط قرص نخوردم که اونم گیرم نیومد طناب زدم روزی صدتا صبح صدتا عصر طناب میزدم میرفتم بالای یه سطح بلند محکم میپریدم پایین با مشت میزدم تو شکمم گریه میکردم دست میزاشتم رو شکمم میگفتم نمیخامت یه چیز خیلی سنگین مینشستم بعد بلندش میکردم ولی هیچی نشد اینجا تاپیک زدم که کمکم کنین سقط کنم همه گفتن نکن و منصرفم کردن و بچه رو نگه داشتم نمیخام دلیلش بگم چون طولانیه پس لطفاً نپرسین مرسی بعد الان هفته 24 ام خیلی فکر این افتاده تو سرم که نکنه اینکارا کردم اتفاقی بعدا واسه خودم یا بچه بیفته یا خدا منو نمیبخشه ؟؟؟همش فکرم درگیره چیکارکنم😢😢😢
منظورم این بود نکنه خدا واسه ناشکری و تنبیه من بعدا چیزی بشه😢😢
هیچ چیش نیست .ولی قدر بچه را بدون .مامانم قرار بود مادرش سقطش کنه. ولی خدا نگهش داشت .الان مامانم از بقیه بچه هاش مومن تر و مهربونتر برای مادرش شد .زن نجیبی واسه شوهرشه .
طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خالم خودشو از بالاپشت بومم پرت کرده بود بچهش هیچی نشد الانم بچش بزرگ شده ازدواج کرده خودش سه قلو داره😂
وقتایی که یه تاپیک قدیمی میبینم میرم استارترش رو چک میکنم اگه دیگه فعال نباشه دلم میگیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم به فکرم میرسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست. حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی میکنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤
خالم خودشو از بالاپشت بومم پرت کرده بود بچهش هیچی نشد الانم بچش بزرگ شده ازدواج کرده خودش سه قلو دا ...
ای جونم 😍😍😍 واقعا همه چی به خواست خداست من ده سال پیش باردار شده بودم و خیلی هم مواظب بودم ولی یهو افتادم خونریزی و هرکار کردم آمپول شیاف ولی نموند چون خدا نخواست بمونه و اینبار همه کار کردم سقط بشه ولی خداروشکر سالم موند دعا کن سالم دنیا بیاد 🥺
ای جونم 😍😍😍 واقعا همه چی به خواست خداست من ده سال پیش باردار شده بودم و خیلی هم مواظب بودم ولی یه ...
انشالله به سلامت به دنیا میاد عزیزم استرس بیخود نداشته باش. خواهر خودمم انقدرررر زعفرون خورد هیچی نشد خداروشکر
وقتایی که یه تاپیک قدیمی میبینم میرم استارترش رو چک میکنم اگه دیگه فعال نباشه دلم میگیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم به فکرم میرسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست. حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی میکنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤