2777
2789

درود بچه ها

میگم میخوام یه دوره برم که بعدش تو اون دوره مشغول یه کار پر درآمد بشم حالا منظورم از پردرامد خیلی نیست ها یعنی جوری باشه که کرایه ی مسیر رفت و آمدم و اینها باهم بخونه اینجوری نباشه که هر چی درمیارم پول راه و غذام بشه چه میدونم در حد بیست میلیون باشه حداقل

بهمن هم کارشناسی مدیریت مالی رو میگیرم

به دوره ی حسابداری بخوام برم هم فکر کردم ولی حسابداری مورد علاقه ام نیست

از یه طرف سی و دو سالمه الان آگهی هارو میدیدم مثلا سن هارو بیشتر زده خانم زیر سی و پنج سال منم سی و سالمه یا زده متاهل نمیگیرن منم متاهلم

اگه کمبود پول نداشتم ارشد میخوندم یه رشته ی دیگه ولی هم از لحاظ مالی هم سنی شرایطشو ندارم انگار فعلا بخوام ارشد چیزی بخونم باید پول لیسانسمو فعلا جبران کنم

دوره های زیادی وجود داره

مثل مربی مهد کودک

معلم زبان انگلیسی (که باید طولانی مدت برم کلاس زبان) 

زبان ترکی استانبولیم خوبه اما مدرک معتبرشو ندارم هم بعید میدونم اندازه ی کلاس زبان دانش آموز داشته باشه

دستیار دندون پزشک یا تزریق و اینا(که وسواس دارم اما باز شاید بتونم با وسواسم دست و پنجه نرم کنم اگه پولش خوب باشه که من بعید میدونم فکر کنم امنیت شغلی هم نداره) 

کلاس گیتارم نمیدونم میتونه به کارم بیاد یا نه

به عکاسی هم فکر کردم اما نمیدونم عکس گرفتن تا چه حد میتونه برام درامد داشته باشه و نمیدونم علاقه داشته باش یا نه بدم نمیاد بچه بودم عاشق دوربین بودم

کلاس بازیگری بدون رفتن به دانشگاه که اگه بخوام برم باز باید یه شغل داشته باشم که پول کلاسشو دربیارم

یا بی پولی رو تحمل کنم و برم ارشد بخونم؟؟؟ 

مثلا ارشد

روانشناسی

ارشد علوم تربیتی

ارشد مدیریت آموزشی

ارشد حتی حقوق هم فکر کردم نمیدونم اصلا بتونم یا نه چون لیسانسم غیر مرتبطه البته علاقه هم ندارم به حقوق فقط کلاسشو دوست دارم😄

یا ارشد بازیگری تو یکی از دانشگاه های غیر انتفاعی هنر؟

یا نه همون برم سر یه کاری

از صندوقداری هم متنفرم چون آخر روز کاری همیشه 

باید در حال شمردن پول باشم و نباید یه هزاری جابه جا بشه واقعا اعصابم بهم میریزه وقتی پوا کم و زیاد میاد. 

چیکار کنم؟ خیلی بلاتکلیفم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشنهادی نداری؟ 😭

نه چون خودمم همینم موندم برم  برا حسابداری ک لیسانسشو دارم کار یاد بگیرم ک سنم بالاس

مربی ورزشی هم زمان بره و حقوق زیادی نداره

آرایشگری هم شاخه هاش پول میخواد و زمان....

وسن ما ک داره مث برق میگذره

راستش همه متنتو نخوندمولی ارایشگری ناخن کاری الان خیلی درامد داره اگه خوب یاد بگیری ای سی دی ال هم ب ...

کارای آرایشگری مورد پسندم نیست هم سخته هم علاقه ندارم هم یه کاری میخوام که پرستیژ داشته باشه 

اسی پیامتو به هوش مصنوعی دادم اینو گفت 

ببین به دردت میخوره

🔹 اول از همه واقعیت‌ها

هدفت درآمد حداقل ۲۰ میلیون در ماهه.

دنبال کاری هستی که پرستیژ داشته باشه، نه چیزی که صرفاً پول بیاره ولی اذیتت کنه.

حسابداری، صندوق‌داری و کارهای خیلی تکراری رو دوست نداری.

آرایشگری و کارای مشابه هم مورد علاقه‌ات نیست.

به یادگیری علاقه داری، مخصوصاً اگه به آینده‌ات ارزش اضافه کنه.

محدودیت سنی (۳۲ سال) داری، اما هنوز شانس‌ خوبی برای خیلی کارها هست.

---

🔹 گزینه‌های کوتاه‌مدت (یادگیری سریع + درآمد سریع‌تر)

اینا چیزایی‌ان که میشه تو ۳ تا ۶ ماه یاد گرفت و وارد بازار کار شد:

دستیار دندان‌پزشک: درآمدش بسته به شهر و مطب می‌تونه از ۱۲ تا ۳۰ تومن باشه. امنیت شغلی متوسطه، ولی برای شروع بد نیست.

آموزش ICDL + اپراتوری اداری: خیلی جاها تو شرکت‌ها و ادارات دنبال خانم‌های مسلط به کامپیوتر، آفیس، بایگانی و کارای اداری هستن. پرستیژ بیشتری داره نسبت به صندوق‌داری.

زبان (انگلیسی یا ترکی): معلم خصوصی زبان می‌تونه حتی با دو شاگرد هم ۴–۵ میلیون در بیاره، و اگه خوب پیش بری خیلی بیشتر. ترکی استانبولی کارت برمیاد چون کمتر کسی توش متخصصه.

عکاسی: اگر علاقه قدیمی‌ات رو زنده کنی و دوره ببینی (عکاسی پرتره، عکاسی کودک، مراسم، یا حتی تولید محتوا برای پیج‌ها)، می‌تونه درآمدزایی کنه. مخصوصاً الان پیج‌های اینستاگرامی دنبال عکاس خوبن.

🔹 گزینه‌های بلندمدت (سرمایه‌گذاری روی آینده)

اینا مسیرایی هستن که وقت و هزینه می‌خوان، ولی بعدش ارزشش رو دارن:

ارشد روانشناسی یا علوم تربیتی: به علاقه‌ات نزدیک‌تره، بعدش می‌تونی مشاوره تحصیلی/شغلی یا حتی کار آموزشی داشته باشی.

ارشد مدیریت آموزشی: به رشته‌ات مرتبطه، مسیر استخدامی و آموزشگاهی می‌تونه برات باز کنه.

بازیگری یا هنر: ریسک بالاست، چون بازارش اشباعه و بیشتر نیاز به شبکه و سرمایه داره.

1. یک مهارت سریع‌الوصول یاد بگیر (مثل ICDL یا دستیار دندان‌پزشک) که زود درآمد بیاره.

2. همزمان زبان ترکی رو مدرکشو بگیر (خیلی بازار داره، چه برای تدریس چه ترجمه).

3. بعد از اینکه درآمدت کمی تثبیت شد، تصمیم بگیر برای ارشد ادامه بدی یا نه.

🔹 چیزی که حتماً لازم داری

اولویت رو بذار روی کاری که هم بهت حس "آبرومندی" بده، هم سریع پول بیاره.

صبر کن تا اوضاع مالی‌ت کمی جمع‌وجور بشه، بعد اگه هنوز علاقه داشتی، ارشد بخون.

مهم‌تر از رشته، اینه که توش واقعا بتونی کار کنی.

کاربری دست دو نفره🙂