یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....
به سفر کربلا هفته اینده یک شنبه باید حرکت کنیم الانم ۱ ماهه خونه خودمون نیستم کرمانشاه خونه خواهرمم ، از این طرفم خواهرم اسباب کشی داره فردا نمیدونم کی برم شهر خودمون از این طرف پریود میشم ۱ هفتس دارم ال دی میخورم اونوقت برگردم ۳ روز بعد میخوایم بریم مشهد موندم چیکار کنم میترسم ال دی خطر داشته باشه بد باشه بازم بخورم همینجور اصن موندم
خیلی سعی کردم حالم رو خوب نگه دارم. سریال مورد علاقم رو دیدم، ورزش کردم، دوش گرفتم ولی بازم حالم گرفته بود
امیدوارم فردا رو حداقل خورشید شادی رو به روزم بتابه
ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زادهای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍
میشه صادقانه جواب سوالم رو بدید لطفا؟از چی نی نی سایت خوشتون میاد که میاید اینجا؟به جای اینستا و توی ...
من هر وقت نتم کمه میام🤣 اینستا خیلی نت میبره وگرنه اونجا آدم حال میکنه اینجا عصبی میشه . یا با شوهرم دعوام میشه میام اینجا
من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی . خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه. چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨👩👧👧