2777
2789

نمدونم از امروز صبح که بیدار شدم هیچ حسی بهش ندارم .. انگار نه انگار که تا دیروز براش گریه میکردم .

نیومد بهم مستقیم بگه از زندگیم برو بیرون با بی توجهی هاش فهموند بهم .. هنوزم خودش باهام ارتباط برقرار می‌کنه ولی هی میاد هی می‌ره منم دیگه ازش بدم اومده در حدی که نمی‌خوام دیگه ببینمش یا پیام و زنگ شو ببینم ، در حد بلاک کردن هم نیست .. چیکار کنم بدجوری از چشمم افتاده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی هی میاد و میره؟چه مدتیه باهاش ازتباط داریچقدر فاصله هست بین رفتن و اومدنش؟

عزیزم یعنی اینکه بهش پیام میدم سه روز بعدش سین میزنع و بحث رو شروع می‌کنه برای حرف زدن و بعدش زنگ میزنم بوق می‌خوره جواب نمی‌ده حتی یک هفته هم شده 

منم دقیقا  اکسم اینجوریه دورش خلوت میشه پیام میزنه برگرد منم ایندفعه بهش گقتم یه بار دیگه پیام بزنی میرم مغازه بابات ببینم پسرشو نمیتونه جمع کنه  ر ی د  به خودش دیگه پیداش نیست پسرع پیام بازرگانی😒😒😒

بلاک کن بره اینا دورشون خلوت میشه میان

منم برای شوهرم گریه میکردم همش پیام میدادم ولی نمیدونم چرا بی حس شدم ... دارم جدا میشم 

بغض خفم میکرد در این حد 

انگار یه چیزی تو سینم سنگین شده بود 

تا حدی شده بود که نمیتونستم بی صدا گریه کنم 

خجالت برام معنی نداشت جلوی خانوادمم همش گریه میکردم غصه میخوردم  شدیدا وسوسه خودکشی داشتم 

ولی یهویی نمیدونم چطوری بی حس شدم ... دیگ دلتنگ شوهرم نمیشم 

البته خیلی دعا میکردم

عزیزم یعنی اینکه بهش پیام میدم سه روز بعدش سین میزنع و بحث رو شروع می‌کنه برای حرف زدن و بعدش زنگ می ...

پس بیخیالش شو

و هیچی نگو و فقط بلاک

این ادم مناسبت نیست و برای تو بهترینا وجود دارن

من خودم تو این شرایط نه ولی مشابه بودم و فقط راه حلش بلاکه

و دیگه جواب ندی هیچوقت

سعی کنیم در این دنیای فانی مهربان باشیم:)❤️🌱

آزادی هردومون مبارک ♥️🥰

البته شنیدم زنا اولش غصه میخورن و زود برمیگردن به زندگی مردا برعکس اولش عین خیالشون نیست ولی بعدش غضه میخورن الان دارم فک میکنم شوهرم با اون غرور و خودشیفتگیش متوجه نبود من شده یا ن😂