2777
2789

شوهرم گفت شام میایم خونت شام بزار مث همیشه شروع کرد ب ناله که هیچی ت خونه ندارمو پول ندارمو فلان اونم رفت براش گوشت مرغ و اذوقه خرید اورد رفتیم خونش منو گزاشت پای گاز خودم شامو پختم پشیمونم چرا رفتم

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داره بیشتر برای شب نشینی برید و اگه دستش تنگه هر از چندی کمکش کنید

اخه همیشه داره پول میگیره 😢

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

چون خودشو دعوت میکنه بزور میره به زنشم اینجوری بی احترامی میکنن

باردارم گفت یشب غذا نپزم 😢

راه دوری نمیره برکتش به زندگی تون برمی‌گرده

بخدا هردفعه حرف میزنه یه دعا از دهنش درنمیادد یه خیر از دستش درنمیاد فقط میشینه پشت شوهرم بافامیلاش حرف میزنه

دقیقا همین حرفارو مادرشوهرم بهمون میگه ما هم شام نخورده میایم خونه بعد برای جاریم کبابو غذای سفارشی فست  فود براهه یادم نمیره چطور دو ماه پیش به بهونه اینکه چیزی نداره شب اومدیم خونه بعد واسه جاریم اینا که مونده بودن شام درست کرد

دقیقا همین حرفارو مادرشوهرم بهمون میگه ما هم شام نخورده میایم خونه بعد برای جاریم کبابو غذای سفارشی ...

منکه حلال نمیکنم امشب با کمر درد و شکم سنگین وایساده دوساعت غذا پختم 🥲

منکه حلال نمیکنم امشب با کمر درد و شکم سنگین وایساده دوساعت غذا پختم 🥲

منم واگذارش گردم به خدا ساعت ۸ونیم اومدیم خونه طفلک بچم داشت با بچه های عموش بازی می کرد گرسنه برگشتیم بعد واسه اونا چرخ کرده آورد بیرون به شوهرم گفتم ما نمیریم هیچ تو هم حق نداری دیگه بری خیلی راحت خانومو خونه دارم کرد بعد ما همچنان مستاجر