2777
2789
عنوان

کاش منم می تونستم‌ بگم بچه نمیخام واقعانمیخاستم تاشایدخدامیداد

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 30 پست
الهی آمین عزیزم

ی چی بگم منم بعد ده سال باهزار دوادرمون و نذرو نیاز و ای وی اف بچه دار شدم شب و روز التماس خدامیکردم.اما نمیدونم الان بخاطر مشکلات زندگیم یا افسردگی گرفتم یا چم شده ازوقتی بچم بدنیااومده خستم حال روحیم داغون پشیمونم هیچوقت عک نمیکردم یه بچه اینقدررررر زندگیمو مختل کنه‌. ناشکری نمیکنما ی ثانیه نباشه میمیرم اما درکل منی ک این همه دوییدم الان پشیمونم‌

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
برا منم دعا کن که حامله بشم ، آن شالله به حق امام رضا هر چی میخوای خدا بهت بده

۲۰تا صلوات برای شما هم میفرستم 

محتاج ب دعام

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چی بگم منم بعد ده سال باهزار دوادرمون و نذرو نیاز و ای وی اف بچه دار شدم شب و روز التماس خدامیکردم ...

افسردگی بعداززایمان که خیلی شایع هست حتی تابچه دوساله بشه مادرسردرگمه نگران نباش درس میشه

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

افسردگی بعداززایمان که خیلی شایع هست حتی تابچه دوساله بشه مادرسردرگمه نگران نباش درس میشه

نمیدونم چم ولی ....متاسفانه همش میگم نکنه ب زور ازخداخواستم ابنجوری شدم کاش ب زور نمیخواستم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
یکی خدادادبهم اماآدماازم دریغش کردن وازش دورم

هییییی خدا 

جقدر دلم گرفت 

بچت ات چند ساله بود 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

شاید راه حلش بیخیالیه هر چی یه چیزیو پیشچ زیاد بگیری دیرتر بهت میده

آدمی که سرکرمی نداشته باشه ممغزش فاسدمیشه ازلس فکروخیال میکنه

نمیدونم چم ولی ....متاسفانه همش میگم نکنه ب زور ازخداخواستم ابنجوری شدم کاش ب زور نمیخواستم

درس میشه نگران نباش 

پسرم نورچشمام ۱۱ سالشه اماپدرش نمیزاره که ببینمش

هییی عزیز 

خدا ب دل هر دوتاتون ارامش بده

نانادری رو سرشه؟

هییی عزیز خدا ب دل هر دوتاتون ارامش بدهنانادری رو سرشه؟

نه فدات شم باپدربزرگ ومادربزرگش زندگی میکنه پدرشم زن نگرفته

نه فدات شم باپدربزرگ ومادربزرگش زندگی میکنه پدرشم زن نگرفته

الهی شکر پس

مادربزرگ پدر بزرگ با نوه خوش اخلاقن

عزیز ببخشید جسارتا شما جطور ازدواج کردین و الان برای بچه اقدام کردین