2777
2789

چه کارهایی زیبایی انجام بدید 

من واقعا با خودم اوکیم و خیلی خودمو دوست دارم فقط لبامو یکم ژل میزنم 

و موهامو دوباره مشکی کنم(رنگ خودش)و یه پروتئین تراپی برم 

روتین پوستی دارم و ورزش میکنم همین

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

عمل بینی 

ژل لب 

لیزر 

کراتین

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ‌کاری نمیکنم والا

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

منم روتین پوستی دارم ک خیلی بهش متعهدم و ابرو هام میکرو کردم خیلی نچرال 

فوق العاده از خودم خوشم میاد برنامم اینه هیچ حرکت مصنوعی رو صورت و بدنم اجرا نکنم😌💅

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

کارهای زیبایی که انجام خواهم داد

عمل بینی، فیلر زیرچشم، ارتودنسی

کلا دوس دارم اصالت و طبیعی بودن صورتم حفظ بشه یعنی در واقع نقص‌های صورتم برطرف بشه نه خودمو عین بادکنک کنم

منم روتین پوستی و ورزش رو دارم+ تغذیه سالم برای روح و روانمم شکرگزاری و مثبت اندیشی

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍