2777
2789

خواهرم بچه دار نمیشه الان نگید چرا چرا چون نه حوصله دارم بگم نه دوست دارم بگم 

خواهرم میخواد یک دختر بیاره که پدر مادرش نباشن فوت شده باشن بچه ۱ ماه یا ۲ ماه باشه بعد میشه دختر هارو دید یکی رو انتخاب کنه یا یکی رو میدن میگن این برا تو

معمولا انتخاب میکنن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@پسرفندوقیم‍

انتخاب میکنن ولی نه از بین همه 

چند تا بچه رو میارن میگن انتخاب کن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

انتخاب میکنن ولی نه از بین همه چند تا بچه رو میارن میگن انتخاب کن

هرسری در موردش حرف میزنم دلم میخاد اقدام کنم یکی همسن دخترم بیارم ولی می‌دونم نمیشه شوهرم نمی‌ذاره میگه همین یدونه بسه 

هرسری در موردش حرف میزنم دلم میخاد اقدام کنم یکی همسن دخترم بیارم ولی می‌دونم نمیشه شوهرم نمی‌ذاره م ...

بگردمت🫂😢

درکت میکنم بخدا 

منم قبلا دلم پر میکشید دیگه قسمت شد 

شاید قسمت توام شد نا امید نشو

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂