2777
2789

شوهرم و خانوادش جونشون به پولشون وصله خسیسن 

تو دادگاه نفقه خودشونو زده بودن به نداری...

پدرشوهرم چون یه جای دولتی کارمند سادست میگه من آشنا خیلی دارم دستتون به جایی بند نیست 

خداروشکر فعلا تا اینجا به نفع من بوده پرونده 

با اینکه میدونن میرن زیر فشار مالی 

هیچ تلاشی نکردن منو منصرف کنن حتی مادرش یبار هم جلو نیومده که من احتمال میدم دلشونو خوش کردن به پدره که فکر میکنه هرکاری از دستش برمیاد 

درصورتی که یکی از آشناهامون همکارشه ،گفته کسی از پدرشوهرت خوشش نمیاد همش مثل خاله زنکا حرف میبره میاره 

خیلی دوست دارم قیافه شون رو ببینم وقتی نفقه یا مهریه میدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندساله ازدواج کردی چندوقته نفقه بهت پرداخت نکرده

عقدم 

از همون اول نفقه نداده 

دلیل اینکه میخوام جداشم اینکه خودشیفتست دائم قهره من باید ناز بکشم میرفت خبری ازش نمیشد بلاکم میکرد مردک انگار من دوست دخترشم 

تا میخواستم دهن وا کنم اعتراض کنم تهدیدم میکرد به جدایی 

تو سرکار رفتنشم خیلی شل بود این اواخر همش به بهانه الکی میرفت گواهی بگیره نره سرکار 

عقدم از همون اول نفقه نداده دلیل اینکه میخوام جداشم اینکه خودشیفتست دائم قهره من باید ناز بکشم میرفت ...

مهریه و نفقه بهت تعلق می گیره 

نفقه فکر کنم ماهانه ۷ میلیون باشه 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....