2777
2789
عنوان

حس میکنم پرورشگاهی هستم

106 بازدید | 14 پست

من مجرد هستم ،حس یتیم ها رو دارم که از پرورشگاه بیرون اومد ن

چون بلافاصله بعد تموم شدن دانشگاهم به خاطر شرایط شفلیم مجبور شدم مستقل و تنها زندگی کنم شهر غریب ، پدر و مادرم هم هیچ حمایتی ازم نمیکنن 

هر جی در میارم صرف رهن و اجاره و … میشه 

خواستگار هم ندارم ولی اگه باشه هم آبروم میره جون میفهمه خانواده م ولم کردن ، به نظرتون چیکار کنم ؟

از شدن استرس پلی کیستیک گرفتم و کلی مشکل روحی و جسمی دیگه😔

ارزش داش بنظرت؟ 

خانوادت مهمتراز مستقل بودنه اینطوریه 

ک بقول خودت همشم خرج رهن خونه و... میشه

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب نمیذارن برگردم ،میگن نباید کارت رو ول کنی

مگه میشه؟ 

دلیلشون چیه؟

شغل شماچیه؟

شایدم  با پافشاری زیاد سر این شغل رفتی ، میخان بهت ثابت کنن ک حق بااونابوده

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

مگه میشه؟ دلیلشون چیه؟شغل شماچیه؟شایدم با پافشاری زیاد سر این شغل رفتی ، میخان بهت ثابت کنن ک حق با ...

نه خودشون مجبورم کردن برم 

یکی از رشته های علوم پزشکی 

نمیدونم ولی اینو فهمیدم که واقعا دوستم ندارن ، اکه شبیه داداشم نبودم ،شک میکردم بچه شون هستم 

عزیزم پس خودت وایسا روی پای خودت قوی باش تو ضعیف نیستی اصلا پس که تا الان طاقت اوردی باااید خودتو بهترین بدونی و اصلا به کسی هم اهمیت ندی برای خودت یه زندگی عالی و بساز که خانوادت موفقیتتو ببینن

نه خودشون مجبورم کردن برم یکی از رشته های علوم پزشکی نمیدونم ولی اینو فهمیدم که واقعا دوستم ندارن ، ...

ببین یه سوال چون هم رشته ایم میپرسم ،یعنی خداییش توی شهرخودتون یه داروخانه خصوصی هم نبود که مسوول فنی دوشیفت بخواد و بتونی توی شهرخودت بری سر کار؟

ی چی بگم اگه حال روحیت خیلی بهم ریخته است و زود ناراحت میشی و بغضی حتما برو دکتر آزمایش هورمونی بده 

منم پلی کیستیک ام پارسال تابستون افتادم رو خونریزی قطع نمیشد تا آزمایش دادم دارو مصرف میکردم حالم خوب بود چه روحی چه نظم پریودی خیلی بهتر بودم 

الان تموم شده دارو ها دوباره باید برم هنوز نرفتم حالم به شدت بده میشه ساعت ها گریه میکنم روزانه استرس زیادی دارم این وضع هم از درس و زندگی منو انداخته 

چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩

ببین یه سوال چون هم رشته ایم میپرسم ،یعنی خداییش توی شهرخودتون یه داروخانه خصوصی هم نبود که مسوول فن ...

واقعا نبود ،همه داروخانه ها خود موسس مسئول فنی وایمیسته 

از طرفی من دلم میخواست استخدام بشم ،چون داروخانه خصوصی ممکنه یه مدت بری و بعد بگه نیا ،ولی وقتی استخدامی خیالت راحته 

ی چی بگم اگه حال روحیت خیلی بهم ریخته است و زود ناراحت میشی و بغضی حتما برو دکتر آزمایش هورمونی بده ...

اتفاقا پلی کیستیک دارم ،ولی دلیل وضعیت روحیم ،مشکلات زندگیم هست ،تا حل نشن من خوب نمیشم

عزیزم خودتو سفت و محکم بگیر 

اگه با کسی آشنا شدی لازم نیس از مشکلاتت با خانواده بدونه

بگو خودم میخوام مستقل باشم و این شرایط دوست دارم گاهی ام میرم سر میزنم به خانوادم اگه وقت کنم

لازم نیس همه واقعیت بگی 

شُکر که بدتر از این نشد 😄