2777
2789
عنوان

تنبلی چشم و گواهینامه

107 بازدید | 14 پست

بچه ها من تنبلی چشم دارم آیا راهی هست بتونم گواهینامه بگیرم آخه چشمم که تنبله باعینک هم دیدش کامل نمیشه شنیدم یه شرایط خاصی وجود داره آخه من حتما باید گواهینامه بگیرم 

با چشم پزشک مشورت کنید. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

اصلا چیزی در این زمینه نمی‌پرسن

منم دارم و گواهینامه گرفتم

البته بدون عینک هم مشکل خاصی ندارم برای دیدن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من چشمام خیلی ضعیفه میترسم گیر بدن تو معتیناتش

نه بابا رسما الکی چک میکنن

برای چشم که فقط از من پرسید با عینک بزنم یا بی عینک یعنی من میگفتم بی عینک هم میزد 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نه بابا رسما الکی چک میکننبرای چشم که فقط از من پرسید با عینک بزنم یا بی عینک یعنی من میگفتم بی عینک ...

چه خوب کاش مال منم گیر ندن چون من حتما باید گواهینامه بگیرم واجبه 

چه خوب کاش مال منم گیر ندن چون من حتما باید گواهینامه بگیرم واجبه

خوب شما میگی واقعا چشماتون ضعیفه. رانندگی خیلی خطرناکه که هم برای خودتون هم دیگران

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
خوب شما میگی واقعا چشماتون ضعیفه. رانندگی خیلی خطرناکه که هم برای خودتون هم دیگران

خب نه تا اون حد که باعینک هیچی نبینم که منظورم اینه که متلا علامت‌های ردیف آخرو با چشم راستم با عینک درست نمیبینم 

شما کدوم استانید

تهران