2777
2789
عنوان

خدایا بخاطر پول ایندم تباه بشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 49 پست
ولش کن نمیتونم بهش بگمخیلی منت سرم میزارهتهش بخواد بگه من نبودم مثلا فلان رشته قبول نمیشدی

ببین ی سری گروه ها هس کتاب رایگان میده 

عضو شو خیلیا کنکور دادن مثلا کتابشونو نمیخوان

بعدم همه با درس ب جایی نمیرسن دگ الان خیلی حرص نخور 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ی سری گروه ها هس کتاب رایگان میده عضو شو خیلیا کنکور دادن مثلا کتابشونو نمیخوانبعدم همه با درس ...

من بخام جایی برسم فقط بادرس میتونم

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

تاپیک @الیانا۰ رو بخون 

خیلیا با شرایط مالی بد قبول شدن 

تو تلگرام کل کلاس های موسسه هارو رایگان میذارن اونجا ببین

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

سلام همراه اولی؟نت شبانه بیست و شیش هزار تومان فکر کنم جور کن از ساعت یک شب تا یازده صبح کلاسهای بهت ...

نه ایرانسل 

من بخام جایی برسم فقط بادرس میتونم

میخوای خب چند تا تاپیک بذار هر کس برات در حد ۵۰ تومن بزنه 

هیچکس فقر نمیشه ولی تو ب ی جا میرسی 

خواسای تاپیک بزن به منم بگو بیام کمک کنم 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
منم حتی پول نداشتم برای ثبت نام

من میخواستم امسال دوباره کنکور بدم و شانسمو امتحان کنم که دیدم قیمت منظورم زیاد شد دیگه نمیصرفه😂🥲

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
میشه لینک تاپیکشون رو برای منم بفرستید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14414840/%D8%AF%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%85%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AA%D8%A7-%D9%82%D8%A8%D9%88%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C

بیا گلم

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

میخوای خب چند تا تاپیک بذار هر کس برات در حد ۵۰ تومن بزنه هیچکس فقر نمیشه ولی تو ب ی جا میرسی خواسای ...

نههه ممنون کمک مالی نمیخام

ولی کار تو خونه میخاستم خودم پولشو دربیارم