2777
2789
عنوان

💔😭من مشهدم

650 بازدید | 76 پست

تاپیک ۲۶ مم رو ببینید 💔

باورم نمیشه خودم 

مشهدمممممم

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید انشالله من همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و پول جراحی فکمو خدا برسونه محتاج هیشکی نشم 😭و تو رو خدا دعا کنید انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭تو رو خدا برا سلامتی و طول عمر و موفقیت و خوشبختی و خوشحالی و رزق فراوان و آرامش پیدا کردن و خوش شانسی من و عزیزانم دعا کنید😭...

زیارتت قبول 🫂برای منم دعا کن

مرسی عزیزم حتما✨صلوات میفرستم برات

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋