2777
2789

من ۱۲ساله پریود شدم و فقط از معلم های مدرسه یه چند باری دربارش شنیده بودم و دفعه اولی که پریود شدم نمیدونستم چطور پد بزارم اونم به دختر داییم گفتم راهنمایی کرد و مامانم میگفت یه چیز زشتیه حواست باشه کسی نفهمه پریود شدی 

ولی برا خواهرم که ۱۳سالشه کیک گرفته براش مثلا برای خانوم شدنش میبنید چقدر تبعیض هست ؟

درخواست دوستی چه مذکر و چه مونث پذیرفته نمیشه پس خودتونو خسته نکنید

اولای 12 سالگیم هیچی همچیو خودم میدونستم رفتم ب مامانم گفتم پریود شدم خواست نحوه ی نوار گذاشتن رو بگ گفتم خودم میدونم و تمام 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اون دوران سم رو باید باز یاد کنیم💔😂

میخوام ببینم مامان هاتون چطور باهاتون رفتار میکرد

کلاس هفتم بود جمعه غروب بود هم بعد به مامانم نشون دادم گفت چیزی نیس پریود شدی بعد فرداش رفتم برا رفیقم تعریف کردم ذوق داشتم خوشحال شدم که شدم😂

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

من مامانم میشد فک میکردم مامانم مریضه که استفاده میکنه 

بعد من یه روز رفتم دستشویی انقدر خون بود نزدیک بود سکته کنم میخواستم ب مامانم نگمممممم

بعد گفتم میکشه منو ولی با ترس لرز گریه از دستشویی امدم بیرون گفتم

تازه من کلاس پنجم بودم اون موقع خیلی زود شدم:)

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

تو مدرسه 12 سالگیم بعد افتادن از پله پریود شدم نمیدونستم چیه میترسیدم میگفتم نکنه دیگه دختر نیستم😂💔

چون اون موقع درمورد جنسی ی چیزایی دختر عمه هام بهم گفته بودن منم ترسووو دیگه دفعه بعدی ک پریود شدم فهمیدم چی ب چیه چون معلممون دربارش صحبت کرد

مگه چند سالتونه که انقدر شرایط شما و خواهرتون فرق کرده

دی ماه وارد ۲۲سالگی میشم خواهرم ۱۳سالشه

کلاس هفتم بود جمعه غروب بود هم بعد به مامانم نشون دادم گفت چیزی نیس پریود شدی بعد فرداش رفتم برا رفی ...

ذوق چیو داشتی اخه😂😂😂