2777
2789

بپرسید

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما چابهار رفتی؟ برای زندگی چجوری شهریه

برای ما که بلوچیم آره دوست داریم ولی برای شما بستگی داره که محیطشو دوست داشته باشی با مردمش ارتباط بگیری تفاوت های فرهنگی رو ببینی خلآصه خودت خوب باید تحقیق کنی 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

عزیزم چابهار برای زندگی می‌دونی خوبه یا نه؟

اره خیلی خوبه

مکان های تفریحی داره

دریاشم خیلی قشنگه همشم میتونی بری لیپار جا بگیری

ما برای تفریح میریم خیلی حوش میگذره برای زندگی خوبه ولی گرمه

برای ما که بلوچیم آره دوست داریم ولی برای شما بستگی داره که محیطشو دوست داشته باشی با مردمش ارتباط ب ...

عزیزم شما چابهاری؟ اینکه بعضیا میگن فرهنگ پایینه ینی چجوره؟ من فک نمیکنم مردم بدی داشته باشه خیلیا میگن خوبن یا امنیتش اینا خوبه؟