2777
2789
عنوان

ی پسره بهمون گفت سک ی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 22 پست
چرا ناراحت شدی باید خوشتم بیاد نیمه پر لیوان رو ببین! تو شاید س۰کسی یا جذاب زیبا هستی که بهت اینو گف ...

نه خیلی معمولیم  

فقط خاله و مامانینا و بقیه چهرشون خوشگله و گرنه من بسیار معمولی و یادم تاحالا ی ضد آفتابم نزدم

نه کار بر جدیدم نه قدیم

نه خیلی معمولیم فقط خاله و مامانینا و بقیه چهرشون خوشگله و گرنه من بسیار معمولی و یادم تاحالا ی ضد ...

تاحالا دیدی به یه دختر زشت بگن سک۰سی؟ نه تو چون زیبا بودی اینو گفتن و خیلیا حتی از شنیدن این کلمه هم محرومن😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بار یه پسره به من گفت قیافش شبیه دو نصف شبه یعنی چی نفهمیدم

خخخخخ    بی خیال  عزیزم       چیزی میگن 

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
پس همونه ازجایی میومدم حال نداشتم حالم خوب نبود مثل این مریضا بودم 😂😂😂😂

جالبه خودشون شبیه چک برگشتی ان باز به دخترا تیکه میندازن 

با احترام به همه هیترام ولی میپیچونمشون لای پیپرام😎😉