2777
2789

با کلمه ای که گفتی نمیشه تشخیص داد که واقعا چرا انقدر زنگ میزنه ببخشید میپرسم جهت اینکه ریشه یابی کنم ببینم چرا زنگ میزنه اینارو میپرسم 

سنش؟ 

دکتر چییه؟

چندتا خواخر برادرن؟ 

و یکم درباره اخلاقس و چیزای مورد علاقه‌اش بگو؟ 

هععععی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کلمه ای که گفتی نمیشه تشخیص داد که واقعا چرا انقدر زنگ میزنه ببخشید میپرسم جهت اینکه ریشه یابی کن ...

۲۸سالشه 

خواهر برادر نداره تنهاست اصلا مامانی هم نیست خیلی مستقله 

دکتر قلب هست 

چیزای مورد علاقش هم بیشتر در رابطه با آدمای خیلی گوشه گیرو اینجور چیزاست خیلی آدم پیچیده ای نمیشه فهمید تو ذهنش چی میگذره خیلی هم با منطق و پایه گذاری صحبت میکنه و صراحتا مطلب و بیان میکنه یکمی هم عین خودم اخلاقش تنده  

مهندس 

واقعا

نه بابا طبیعیه چون دوست داره 

براش مهمه تو هم دوسش داشته باشی 

دو دلیل داره:

اول:ممکنه شما نسبت بهش مثل خودش گرم نباشی 

در روابط و زنگ زدن پس شما هم بهش زنگ بزن 

از همین حرفهای خودش بگو 

دوم: ذهنش پیش شماست دست خودش نیست 

چون زیاد هم زنگ میزنه خب حرفی نمی مونه 

پس از همین سوالات دم دستی می پرسه 

اما هدفش احوالپرسیه همین 

۲۸سالشه خواهر برادر نداره تنهاست اصلا مامانی هم نیست خیلی مستقله دکتر قلب هست چیزای مورد علاقش هم بی ...

خب دلیل خواصی نداره دیگه واضحه بدبخت تنهاست خیلیم دوست داره خب دوست داره همش باهات حرف بزنه ولی چون زیاد اجتماعي نیست نمیدونه چجوری و چیا بهت بگه

هععععی

خب دلیل خواصی نداره دیگه واضحه بدبخت تنهاست خیلیم دوست داره خب دوست داره همش باهات حرف بزنه ولی چون ...

آخه این همه تنها نیست پیش اون یکی پزشکا هست تو مطب هست پیش پرستارا هست این تنهاعه خیلی بلعکس اجتماعیه باهمه زود دوست و گرم میشه فقط نمیدونم تنها میشه شبیه گوشه گیرای منزوی میمونه 

ممنونم از راهنماییتون 

مهندس