2777
2789
عنوان

شوهرم برگشت بهم گفت

1038 بازدید | 36 پست

عقدم ۲ ساله قبلشم ۳ سال دوست بودیم

قرار بود این ماه بریم خونه خودمون اما بازم موند ی ماه دیگه منم از این ناراحت بودم خیلیییی گفتم تنهام تنها غصه میخورم تو پیش خانوادتی برات مهم نیست خونمون ی ماهم عقب افتاد مهم نیس پیش من نیسی

گفت همش گیر میدی بهم

با مامانم شوخی میکنم میگی نکن

با ابجیم شوخی میکنم میگی نکن 

حرف میزنم باهاشون مسخره بازی درمیارم نمیذاری میگی زشته

محدودم میکنی

خانوما من حسودیم میشه با خانوادش شوخی میکنه دست خودمم نیست حس بدی میگیرم

بقیه جاها هیچی بهش نمیگم 

برگشته میگه مثل مامانا شدی همش میگی اینو نکن اونو نکن😞😞

خیلی دوسش دارم چیکار کنم کمتر دوسش داشته باشم 

چجوری برام مهم نباشه ؟ گیر ندم بهش؟

عاشق عکاسی💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم وابسته نشو هیچ وفت وابسته نشو حتی به شوهرت چون باعث میشه احساسات و اعصاب و روانت خدشه دار شه زن خود ساخته ای باش وفتی از رو علاقه بهش گیر میدی و اون اهمیت نمیده یا ناراحت هم میشه و معتقده که داری محدودش میکنی خودتو از چشش میندازی شاید عجیب باشه ولی زنایی که خیلی اهمیت نمیدن بع مردشون مرد عاشق تره

راست میگه ماهی سفت بگیری لبزمیخوره اون مال اون خانواده هست تاوقتی بتواسیب نمیرسومن راحتش بذار قبل توکی بودزشت وزیبایی رفتارشوگوشزدکنه؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

قبل اینکه شوهرت باشه فرزند و خواهر و برادر اون خانواده اس .اونا تا ب این سن رسوندنش،یعنی چیز.پس شماهم با خانوادت حرف نزن

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️