2777
2789
عنوان

مهمون عروسی

138 بازدید | 27 پست

سلام به همگی

من یک هفته دیگه عروسیم هست

همه مهمون ها دعوت شدن

امروز مادرم میگفت باید خانواده زن عموم هم دعوت کنم

مادرشون و برادرشون و ...

زن عموی من مادر بچه های عموم نیست و خانوادشون درواقع خیلی دور هستن از لحاظ نسبتی

باید دعوت کنم؟

یه تعارف بزن نمیان که راهشون دوره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لازم نیست کلا انقد دور دعوت کنی! اگه از فامیلای خودتونم انقد دور دعوت کردی اشتباه کردی

نه من مهمون زیاد دعوت نکردم

چون راه دوره و اصلا نمیان اقوام دور

مادرم موذبه فقط خیلی

با همسرت مشورت کن اگر هم خانواده های دور شوهرتو دعوت کردین پس خانواده زن عموتو هم دعوت کنین ...ولی خود من به شخصه فامیل خیلی دور و دعوت نکردم البته همین طوری هم پر جمعیت بودیم بی تاثیر نبود

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
عمه، عمو، خاله، دایی ، با زن و شوهراشون و بچه هاشون، تموم

همینا هستن واقعا هم

فقط از دوتر ها اقوام همسر دخترعموم هم هستن چون خیلی رابطه نزدیک و صمیمی داریم