2777
2789

وقتی می‌خوایم کیف و کفشمون رنگشون با هم ست باشه حتما باید دقیق یک رنگ باشن؟ مثلا اگر یکیش کمی تیره تر و اون یکی روشنتر باشه نمیشه؟

من کفشهامو قبلاً خریدم عسلی تیره میشه تقریبا اما کیفی که الان پسندیدم عسلی روشنتری هستش؟ چیکار کنم الان. پیدا نمیشه شبیهش. یه رنگشم که عسلی تیره هست و به کفشم میخوره ساده نیست چرم طرح داره. اینجوری میشه به نظرتون؟ کفش ساده ولی کیف طرحدار اما هر دو از یه طیف رنگی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینید راه های مختلفی داره که بشه این مشکل رو حل کرد بستگی به استایلی که میخواید بزنید و ست لباستون ...

ربطی به استایل نداره الان. کت و شلوار کرم با کیف و کفش عسلی. منتها شما تصور کن کیف عسلی روشن کفش عسلی تیره. زشت نیست به نظرتون؟

اصلا یه رنگ نباشن خیلی زشته خبباید طیف رنگی رو رعایت کنی عشقم

چیکار کنم شانس ندارم این کیف چرم ساده یعنی بدون طرحش از عسلی کفشهام تیره تره.‌ هم کفشامو دوست دارم که قبلاً خریدم. هم مدل این کیفو که الان می‌خوام بخرم.‌ فروشنده میگه اونی که عسلیش مثل کفشهاته طرحدارشو فقط تولید کردیم ساده نداره. اونی که ساده ست هم از عسلی کفشهای تو خیلی خیلی روشنتره

ربطی به استایل نداره الان. کت و شلوار کرم با کیف و کفش عسلی. منتها شما تصور کن کیف عسلی روشن کفش عسل ...

نه عزیزم زشت نیست 

منظورم رو در مورد استایل متوجه نشدی مثلا شما ی ساعت یا دست بند هم رنگ کیفت که بخری یا کتت اگه کمربند داره رنگ کیفت باشه استایلت خیلیم جذاب تر میشه

باشه لازم کن عزیزم

عکسا که اومد برات هم دو تا کیفی که فروشنده موجود داره توش هست هم کفشم.‌ اون وقت ممنون میشم بگی کدومش با کفشام همخوانی داره یا کلا منصرف بشم از خرید کیفه؟