2777
2789

امروز زنعموم آش نذری داشت ماهم رفتیم خونشون...من و دختر عموم خیلی باهم صمیمی هستیم عین دوتا خواهریم کلا باهمیم...دخترعموم آش میخورد گفت الان آشم نموم میشه  برو ی کتاب علاقه مندی تو کتابخونه امیر حسینه بیار ببینیم برای انتخاب رشته باید چیکار کنیم.من خب خونه عموم راحتم اتاق پسر عمومم قبلا بخاطر اینکه به من و خواهرش شیمی درس میداد زیاد رفت و امد داشتیم خودش داروسازه قبلا استاد کنکورمون بود و اونجا بهمون درس میداد اصلا ب ذهنم نرسید که ب دختر عموم بگم خودش بره یعنی اصلا اینجوری نیستیم باهام.پسرعموم خودشم تو سالن پیش بابام و عموم بود.بعد ک رفتم کتابو بیارم داشتم دنبالص میگشتم ی گردنبند دخترونه روی کتاباش انداخته بود که اسم ساحل انگلیسی داخل ی دایره بود.بخدا فقط چون قشنگ بود یدقیقه برداشتم نگاش کنم یهو خبر مرگش اومد داخل اولش هیچی نگف گفت چیزی میخوای گفتم عاطی گفت گتا‌گردنبندو توودسم دید انگار جنی شد مردتیکه آشغال.گردنبندو از دستم گرف صداشو بالا برد ک ب چ حقی بدون اجازه اومدی تو اتاقم و سر کتابام اصلا نمیدونم این حد وحشی گری واسه ی گردنبندو.

انقد رفتارش دلمو شکست ک بعد چن دقیقه بهونه اوردم اومدموخونه هیجیم ب کسی نگفتم تو راهم کلی گریه کردم

از عصر ک اومدم از شدت حال بد تاالان گرفتم خوابیدم مگ میخواستم ی طرف گردنبندو بخوردم ک اینطوری کرد.

الان میخوام ی پیامک بنویسم براش کلی حرف بازش کنم

بگین چی بنویسم.

🦋🌹

هیچی نگو این بهترین کاره

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیتونم دارم منفجر میشم

خب اینجوری میگه نباید میرفتی تو اتاقم و باز بیشتر ناراحت میشی 

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.

کار پسر عموت درست نبود؛؛اما کار شماهم درست نبود

اتاق هر فردی حریم شخصی اون فرده و هرچقدر هم که شما باهاش راحت باشید گاهی پیش میاد چیزی داخل اتاقش داشته باشه که نخاد شما ببینی پس بهتره قبل از اینکه برید تو اتاق کسی حتما ازش اجازه بگیرید.

به نظرم هیچ پیامی بهش نده

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".