2821
2789

هفته پیش بهم گفت میای بامن خرید،گفتم باشه

گفت از شوهرم پول بگیرم بعد،دوباره شنبه همین هفته گفت ۲شنبه میای بریم؟گفتم باشه منم ی مانتو میخوام،با آژانس میریم،

بعد دیدم دیروز صبح یعنی ۱شنبه با خواهر شوهرم از تاکسی پیاده شدن جلو در(ما تو ی ساختمونیم)

شب به شوهرم گفتم منو ببر ی مانتو بخرم دیگه گفت چرا با اینا نرفتی؟گفتم کی؟گفت جاری(اسمشو نمیگم)با آبجیم رفت تو هم میرفتی 

گفتم والا به من نگفتن،ناراحت شد ولی به روم نیاورد

منم شب به جاری اس دادم:عزیزم میای فردا دیگه؟گفت من خریدم ولی اگه میخوای باهات میام

گفتم مگه نگفتی ۲شنبه بریم؟من از شوهرم پول گرفتم گفتم قراره با جاری برم

گفت تعارف نکن فردا بیکارم خواستی بگو عزیزم

منم گفتم نه گلم حالا با یکی میرم ممنون

(یعنی درست حسابی جواب نداد)

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد صبح شوهرم به آبجیش گفت خواستی بری جانانم ببر،بعد به من زنگ زد گفت آبجیم میگه بیا باهم بریم(مثلا به خاطر اینکه ناراحت نشم اینجوری کرد)بعد با آبجیش رفتیم 

بنظرتون دیدمش بهش بگم ناراحت شدم یا نه؟

چطوری برخورد کنم؟

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

بنظرم حق داشتی ناراحت بشی ولی از جاری بیش تر از این انتظار نمیرفت جوابتم عالی بود باشخصیت و وقار 

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا

ناراحتی نشون بدی یعنی برات خیلی مهم بوده با اون بری...عبرت بگیر که هیچ.وقت دیگه باش قرار نذاری همیشه بپیچون 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
آره منم بودم ناراحت میشدم محلش نده سنگین باش باهاش  خاهرشوهره هم نمیتونس بهت بگه فلانی م ببریمش ...

اتفاقا ب خواهرشوهر گفتم شوهرم گفت چرا به تو نگفتن باهاشون بری،گفتم نمیدونم

گفت بخدا به هوای جاری رفتم من نمیدونستم توام خرید داری

راست میگفت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز