2777
2789
عنوان

پسرا و اقایون بیاین

145 بازدید | 16 پست

لپتاپم داخل شارژ بود

بعد شارژر کشیده شد سوکت لپتاپ دراومده الان

خود شارژر سالمه

چیکارش کنم?هزینه تعمیرش چقدر میشع حدودا؟

میشه اگر کسی رو میشناسید تعمیرکار لپتاپه بپرسین ازش🩵

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من راهشو بلدم ولی چون خانومم گفتی اقایون بیان میرم بیرون 😚

گفتم اقایون چون اکثرا رفیق تعمیراتی دارن عزیزم

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

چرا پسرا و اقایون؟ مگه خانما اصلا نمیدونن؟😐

بخدا چون اکثرا رفیق تعمیراتی دارن میتونن سوال کنن گفتم

الان فقط مردا بلدن عزیزم؟پس ما هم هیچی از خدا سرمون نمیشه دیگه؟

وااای😭😭ن بخدا چون رفیق تعمیراتی اکثرا دارن میتونن سوال کنن

من یه چیزایی میدونم ولی چون گفتی پسرا بیان دیگه با عرض پوزش نمیتونم راهنماییت کنم گلم🥸

از پسرای گل راهکار بخواه

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

دخترا نمیتونن تعمیرات موبایل فروشی معرفی کنن ایش حالم بد شد پیک می واقعی خودتی طناز ادات رو در میاره

تاپیک قبلیم کسی نیومد زیاد

الان اگر اشنا داری بپرسی ممنون میشم🩵

دخترا نمیتونن تعمیرات موبایل فروشی معرفی کنن ایش حالم بد شد پیک می واقعی خودتی طناز ادات رو در میاره

دقیقا😂😂🤣

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍