2777
2789

منو شوهرم فامیل نزدیکیم 

پارسال پدر جوونم رو از دست دادم بابام خیلی جوون بود 

چند هفته پیش اولین سالگرد بود

خانواده شوهرم اومدن سر مزار جاریم و خواهرشوهر دیگم 

چند روز بعد هم طبق رسوم برام پیراهن رنگی گرفتن و ازم خاستم لباس عزا رو دربیارم(یکساله سیاه پوشم)

اما خواهرشوهرکوچیکم نه سرمزار اومد نه حتی تماس گرفت بگه کاری برام پیش اومده نیومدم حتی به مادرمم زنگ نزد مادرم نسبت نزدیک داره باهاشون 

دو سه روز پیشم خودم رو دید تو خیابان نه چیزی گفت نه حتی لباسامو دید چیزی گفت 

آخرشم اومده بود گله کرده بود گفته بود زنداداشم زیاد محلم نداده 

به نظر شما حق ندارم ناراحت باشم به همسرم گفتم من نمیگم باید حتما میومد سر مزار اما انتظار داشتم حداقل تماس بگیره با خودم و مامانم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من کلا اهل مسائل نیستم که سالگرد و تولد و‌‌‌... حتما تسلیت و تبریک بگم، مگه اینکه استوری رو باز کنم مجبور بشم.

شاید اینم این مدلیه!

خدا پدرتونم رحمت کنه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

عزیزم خدا پدرت رو بیامرزه چیه شما و مادرتون صبر بده ولی می‌خوام به چیزی رو خواهرانه بگم.ازهیچ کس توقع هیچ چی رو نداشته باش.اومدن یا نیامدن اون خانم آیا دربزرگی وعزت و احترام پدرتون تغییری ایجاد میکرد؟!نه گلم فقط شخصیت خودش رو نشون داد پیش بقیه.شاید واقعا شرایط اومدن نداشت یا کاری پیش اومد.همیشه دلت رو به خیر بگیر دخترم.اگه ازرفتارش ناراحت شدی به خودش بگو در قالب احترام وادب(مثلاً میتونی بگی مسجد ندیدمت از مادرجون سراغتان رو گرفتم نگران تون شدم)در کل برای راحتی فکر خودت انتظار نداشته باش از هیچ کس.ببخش پر حرفی کردم💐

وقتی بفهمی نیازی نیست؛به هرچیز واکنش نشون بدی،یا به هر حرفی جواب بدی،اون موقع پخته شدی❤