2777
2789

اینکه تا بارداری 

هزار نظر در مورد لباس و وسایل بدن در مورد خورد و خوراک 

بعد حتما که از فرهنگ‌مضخرف اکثر خانواده های ایرانی خبر دارید که هرکی بچه داره و نداره خودش رو صاحب سبک میدونه تو تربیت بچه و یه نظری زری میزنه که چرا کم وزنه چرا تپله چرا میخنده چرا سر فلان ساعت نمی خوابه چرا لباسش گشاده چرا تنگه 

و خب قطعا رو روان آدمه. 

چطور جلوش رو گرفتید 

لطفا بگین 

اگه کسی بوده خانواده و بقیه کاری به کارش نداشتن خب مرسی نظر نده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو مرسی از لطفتون ولی خودم بهتر میدونم چیکار کنم و... این محترمانه ولی اگر واقعا متوجه نشدن دیگه رک ...

اخه نمی فهمن من مطمعنم 

چون هدفشون نفهمیدن هست میخوام ببینم  مثلا چه حرکتی زدین که سکوت کردن 

اخر زر خودشونو میزنن کسی که پدسگ و خراب باشه نمیشه جلوش رو گرفت

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

توی تاپیک قبلی چون طرف خواهرشوهره اینارو گفتی 

حالا که چیشده بچه نمرده 

اگه یه ذره اطلاعات روانشناسی داشتی میفهمیدی اون رفتاری که مامان با بچش داشت وحشتناک ترین کاری بود که میتونست توی حقش بکنه، بچه تو آینده دلبستگیش ناایمن میشه همش احساس رها شدگی و طرد شدگی میکنه تشنه محبت میشه، زمینه ساز یه سری طرحواره ها و اختلالات شخصیت میشه .

اره بچش نمرده ولی قرار نیست تو آینده راحت باشه

ψ ❤️

اینا اگر فهم داشتن همچین حرکتی نمی‌زدند ..پس بکارشون ادامه میدن.حتی اگه توهین بشنونن.بهتره حوصله کنی کار خودت بکنی ..

ما تو یه ساختمون با مادر شوهرم هستیم 

اوایل هردفعه سر صدا میشد می‌دوید میومد بالا دخالت کردن

درکل من یک بار به مادر شوهرم گفتم خیلی رو واست که حق نداری تو تربیت بچه ها دخالت کنی 

خواستی بیای بیا ولی بیایی طرف بچه بگیری نداری 

ناراحت شد 

ولی یکم موضعش مشخص شد 

ولی بگی نگی دخالت دارن

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

اخه نمی فهمن من مطمعنم چون هدفشون نفهمیدن هست میخوام ببینم مثلا چه حرکتی زدین که سکوت کردن

متاسفانه اقوام ماهم خیلی دخالت میکنن تو زندگیم ولی منم دقیقا مثل خودشون صحبت میکنم و اگه بخوان اذیتم کنن دست میزارم رو نقطه ضعفشون دیگه ساکت میشن . هرکس خودش باید احترام خودشو نگه داره

توی تاپیک قبلی چون طرف خواهرشوهره اینارو گفتی حالا که چیشده بچه نمرده اگه یه ذره اطلاعات روانشناسی د ...

ب ما چه عزیزم مگه باید سرمون تو زندگی مردم باشه ما ایا مسئول  سلامت روان اجتماعی هستیم یا کلانتر

متاسفانه اقوام ماهم خیلی دخالت میکنن تو زندگیم ولی منم دقیقا مثل خودشون صحبت میکنم و اگه بخوان اذیتم ...

خیلی خوشم اومد ازت چطور اینکارو میکنید 

یعنی نقطه ضعفشون چیه من میدونم‌نقطه ضعف دارن ولی تشخیص نمیدم نمی دونم چند تا مثال میزنی ی کم ذهنم‌روشن بشه

خیلی خوشم اومد ازت چطور اینکارو میکنید یعنی نقطه ضعفشون چیه من میدونم‌نقطه ضعف دارن ولی تشخیص نمیدم ...

مثلا میگه رشته ی دانشگاهیت چیه ؟ به عنوان مثال میگم پرستاری بعد میگه عه پرستاری که خیلی بده هم حقوقش کمه هم کارش سخته همه میگن به درد نمیخوره و منم میگم شغل به شدت ارزشمندی و من ازش لذت میبرم و محتاج پولش نیستمو شما رشته ی خودت چیه؟ طرف میگه فلان و منم دقیقا همون حرفای خودشو براش تکرار میکنم