2777
2789
عنوان

آشپـــزامـــون بیان

105 بازدید | 10 پست

یکی هس کوفتهاش خوب درمیاد

اما میگه هیچکدوم از موادورو نمیپزه همه خام قاتی میکنه و تمام

بنطرتون راس میگه؟اخه نیم پز لاقل شنیدم اما کامل خام ن

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خام بریزه چطور لهشون میکنه والا من همرو نیم پز میکنم به غیر گوشت چرخ کرده

شمام تایپ میکنی روشتو

اخه برامن بازمیشه

بزرگترین مشکلم بازشدنشه

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

آره من همیشه خام میپزم.. اتفاقاً برای ما تعجبه چرا نیم پز میکنن،، ماخوشمون نمیاد

عه 

اره ایشونم کامل خام  ولی خوشمزه و خوب میشخ

شمام تایپ میکنی روشتواخه برامن بازمیشهبزرگترین مشکلم بازشدنشه

لپه ، برنج میزارم نیم پز میشه 

چرخ میکنم بهش گوشت چرخ کرده ، یدونه تخم مرغ، مرزه و ترخون خشک، یدونه پیاز رنده شد آب گرفته شده  ، یکم آرد نخود نمک و فلفل زردچوبه اصافه میکنم 

بعد داخلش الو بخارا، گردو ، خرما ، پیازداغ و زرشک میریزم ، گردش میکنم

میزارم ترجیحا نیم ساعتی توی فریز بمونه 

بعد یدونه پیاز رنده میکنم تفت میدم تو قابلمه، بهش رب و آب جوش در حدی اصافه میکنم که تا نصف کوفته هارو بگیره 

بعد کوفته هارو اصافه میکنی درسم نمیزاری 

یه ساعت بعد امادست

عه اره ایشونم کامل خام ولی خوشمزه و خوب میشخ

درسته خامش همه‌ی طعم و عطرش داخلش میمونه،اونیکه میجوشه مزش پخش میشه،،اصلاًم خرد یا چرخش نمیکنم موادو،تخم‌مرغم به هیچ عنوان نمیزنم، چون کوفته تخم‌مرغ نداره،، فقط برنجم نیم‌دونه باید باشه.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️