2777
2789
عنوان

با این رفتار شوهرم چیکار کنم

182 بازدید | 22 پست

من امروز خونه مامانم روضه داشتن موندم پیشش کمکش خونه رو مرتب کنم به شوهرم زنگ زدم ناهار بیاد گفت نه خستمه عصر شد زنگ زدم چندبار جواب نداد گفت خواب بودم گفتمش بیا دنبالم گفت نه بزار بخوابم یا میدونی با اسنپ بیا یا بمون منتظر خوابمو کنم کارامو کردم ۹ میام دنبالت منم ناراحت شدم تا یکم پیش پیام داده ۹ اماده باش منم بهش گفتم نه غیرتت میگه زنت با اسنپ بیاد وقتی شوهرش خونست بعد گفت برو بابا اصلا نیا والا 

منم بهش گفتم اگر تو اینجوری خوشحالتری اوکی بعد گفت هرجور راحتی منم گفتمش هردفعه قشنگ میبینم چقدر پشتمو خالی میکنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم کاش با اسنپ می‌رفتیحس میکنم تند رفتی منم همینطوریم بعدا پشیمون میشم

واقعا ناراحتم حس میکنم فعلا تمام زندگیش شده مامانشو مادربزرگش که همیشه باهمن بخدا خسته شدم .از دیروزم همسنه رفت خونه مادربزرگش که همه اونجا بودن بهش گفتم بیا اینجا خونه مامانم گفت نه اونجام بعدم نیومد کلا تا ۲ شب که گفتم بیا دنبالم اونم وقتی که مادرش میخواست بره خونشون هم اونو برسونه هم بیاد دنبال من

واقعا ناراحتم حس میکنم فعلا تمام زندگیش شده مامانشو مادربزرگش که همیشه باهمن بخدا خسته شدم .از دیروز ...

باید با سیاست عوضش کنی با لجبازی که فقط بدترش کردی 

الان دیگه هم نمیشه کاری کرد

نباید پیام می‌دادی که غیرتت اجازه .... اون داشته تاقچه بالا میزاشته. درسته ولی وقتی گفت ۹ آماده باش ...

دلم پر چقدر کوتاه بیام چقدر ندید بگیرم چند روز اصلا دو کلامم باهم حرف نزدیم یا سر کار یا خونه مادرش یا با مادرش .کلا هرموقع من میام خونه مامانم ترش میکنه 

منم موافقم به غیرتش بر خورده آقا

نه این دعوا رو آقا شروع کرده ولی خانمش نباید تو دام میافتاد و ادامه می داد. بعضی وقتا مردا دنبال بهانه هستن و می خوان اعصاب ما رو ضعیف کنن تا عکس العمل نشون بدیم. تازه اونجا که داریم داد و بیداد میکنیم؛؛ خوشحال میشه و مرد میگه ...آره تو اخلاق نداری .پس باید تو این مواقع تو دام نیفتید.

خوب بدم نگفته که اول گفت خستم خوابم میاد توام جای بدی نبودی که حالا ۹ میومد چی میشد

من دو روز روضه داریم شوهرمو فقط دیشب که رفتم خونه اونم موقع خواب بود ۳ شب دیگه خوابیدم دوباره صبح شد اومدم اینجا اصلا ندیدمش میتونست بیاد پیشم وقتی مسدونه من کار دارم ولی ترجیح داد کلا نیاد 

دلم پر چقدر کوتاه بیام چقدر ندید بگیرم چند روز اصلا دو کلامم باهم حرف نزدیم یا سر کار یا خونه مادرش ...

حسودی میکنه و می خواد حرست رو دربیاره. ولی تو نباید گول بخوری. هرجی گفت یا کارهایی که حرست رو دربیاره؛؛ تو توجه نکن

نه این دعوا رو آقا شروع کرده ولی خانمش نباید تو دام میافتاد و ادامه می داد. بعضی وقتا مردا دنبال بها ...

نه مردا میدونن زنشون بابت کاری که شوهرش بیشتر برای مادرش:میکنه تا زنش ناراحتن سریع موضع عوض میکنن مبادا زنش خوشحال بشه و مادرش ناراحت