2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بد بین یعنی چی

یعنی اونایی که در بدترین حالت ممکن قبول میشی 

ببین سنجش میاد انتخاب اولت رو نگاه میکنه اگه قبول بشی دیگه سراغ پایینی ها نمیره،اگه نشی یکی یکی میره سراغ بعدی ها 

پس به ترتیب علاقه ات اولیت بندی کن

یعنی اونایی که در بدترین حالت ممکن قبول میشی ببین سنجش میاد انتخاب اولت رو نگاه میکنه اگه قبول بشی د ...

در بدترین حالت؟ منظورت چیه؟ مثلا من رتبه م خیلی کمه امکان نداره پزشکی قبول شم این بدبینانه س؟

در بدترین حالت؟ منظورت چیه؟ مثلا من رتبه م خیلی کمه امکان نداره پزشکی قبول شم این بدبینانه س؟

چند شدی 

ببین مثلا من ۷_۸هزار شدم معلومه که پزشکی کلا برای من خط میخوره و انتخابش بی فایده ست و فقط باعث میشه انتخاب هام رو از دست بدم

بعدش میرم سراغ رشته های توانبخشی که اونم عمرا دانشگاه تاپ بیارم شااااید تعهدی شهر کوچیک قبول بشم ،پس چند تا از اونا انتخاب میکنم

بعد میرم پیرا پزشکی هارو که احتمال قبولیم بالاست بیشتر میزنم 

تهشم چند تا رشته ای که مطمئنم با این رتبه قطعا قبول میشم میزنم 

مثلا میکروبیولوژی و حسابداری یا فوریت پزشکی(اینارو دوست ندارم ولی میزنم که یه وقت مردود نشم)

چند شدی ببین مثلا من ۷_۸هزار شدم معلومه که پزشکی کلا برای من خط میخوره و انتخابش بی فایده ست و فقط ب ...

من ترازم ۴۹۰۰ شد کلا

میگم اگه استانی رو به جز استان خودم انتخاب کنم ولی عوضش اون استان توی ناحیه خودم باشه... شانس قبولیش چطوره؟

شما میگید اولویت رو اینجوری بزنم،؟ ۱- رشته های رویایی که شانس خیلی کمه ۲- رشته هایی که ۵۰-۵۰ هستند ۳- رشته های قطعی

من ترازم ۴۹۰۰ شد کلامیگم اگه استانی رو به جز استان خودم انتخاب کنم ولی عوضش اون استان توی ناحیه خودم ...

درسته عزیزم ولی همونطور که خودت گفتی اولش باید رشته رویایی که شانست کمه رو بزنی نه اینکه ناممکنه

رویایی تو میشه پیراپزشکی هایی مثل مامایی ،بهداشت ،آزمایشگاه و فوریت،

بعد روانشناسی، زیست سلولی مولکولی و میکروبیولوژی و مهندسی پزشکی و چیزای دیگه

با این تراز تو دولتی احتمالا فقط پیام نور میتونی انتخاب کنی