2777
2789
عنوان

دهه شصتی ها هفتادی چی خوراکی قدیمی دلتون میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 46 پست
کباب قدیما نخوردمالان هوس موزهای قدیم کردم با اینکه اون زمان هم موز نمیخریدن

نمی دانم ما فرق داشتیم یا خوراکی ها همه چی خوشمزه تر بود

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تی تاپ یا پم پم از این کیک های لایه ای بود اما بزرگتر خیلی خوشمزه بود

اها تی تاپ 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
بستی قیفی ها که تو کارتون بود شیش تا تو ی جعبه هی یادش بخیر

الانم هست البته شاید به اون خوشمزگی نباشه

اونی ک شما گفتین تاپیک ترکید و اونی ک شما میگی تربیت هست نه یک خطا اشتباه گذشته یک شخص!!

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اونی ک شما گفتین تاپیک ترکید و اونی ک شما میگی تربیت هست نه یک خطا اشتباه گذشته یک شخص!!

ببین قبول قبح یه چیز برای کسی ریخته باشه دفعه بعد راحت تر انجامش میده؟!؟!؟؟

من اگه پسر بودم به اینطورفکر میکردم کسی به اعتقادش به خانواده اش پایبند نبوده از کجا معلوم فردا به من پایبند باشه با اولین اتفاق اختیار از کف نده؟!!!!!!

حالا مثلا کسی قبلاً عقد بوده مقبول 

کسی که بهش تجاوز شده مقبول 

اما کسی که با اختیار خودش با کسی بوده؟!من اگه پسر بودم قبول نمی‌کردم 

و اینکه ایشون اصلا پشیمان نبود

ببین قبول قبح یه چیز برای کسی ریخته باشه دفعه بعد راحت تر انجامش میده؟!؟!؟؟من اگه پسر بودم به اینطور ...

ما قضاوت گر نمیتونیم باشیم بلاخره هرچی جوان بوده خام بوده درگیر احساس هاش بوده و یک خطا اشتباه کرده باید به درک خطاش برسه ک تکرارش نکنه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ما قضاوت گر نمیتونیم باشیم بلاخره هرچی جوان بوده خام بوده درگیر احساس هاش بوده و یک خطا اشتباه کرده ...

نمی دانم اما واقعا باید به این باور برسه کارش اشتباه بود از صحبتهای ایشون اینطور برداشت نمیشد

آدم باید چارچوب داشته باشه از نظر من البته

الان جامعه ما همه طیف اعتقادی وجود داره 

الان برای خیلی ها داشتن چارچوب و رعایتش ارزش محسوب نمیشه 

اما من خودم شخصاً پایبند چارچوب و اعتقاداتم هستم