2777
2789

همش میگه بده بپوشم منم دوس ندارم

چند بار دادم الان داره میره مسافرت میگه بازم بده بپوشم صندلاتو بده میگم خودم میمونم میگه نپوش دوسه روز گفتم نه ولی دس برنمیداره

بگو دوست ندارم به زور که نمیگیره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه گدا هست دوستت روشو برم 😐🤌

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

واقعا من دوس ندارم بدم حتی صمیمی ترین دوستم 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺

خیلی بدم میاد کسی لباسمو بپوشه بجز مامانم بعضیا کلا بی عقلن مستقیم بهش بگو

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

نده نده

من اینقد بهشون گیف کفش شال لباس مجلسی مانتو و......دادم هیچوقتم برنگردونن اگ برگردوندن هم داغون بود

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

خوب از اول رو دادی و الان بگی نه ممکنه باهات قهر کنه و تو بمونی بی دوست☹

اگه قهرش برات مهم نیست لباساتو نده بهش من سر این مسئله خواهرمم باهام بد شده

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

واضح کاملاً واضح بگو دوس ندارم کفش و لباس با کسی رد و بدل کنم، دفعه قبلم اشتباه کردم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...