2777
2789
عنوان

رابطه

197 بازدید | 14 پست

حواسم نبود تو تایپی که قبلی اشتباه نوشتم 

گوشی شوهرم سرچ رفتم دیدم سوپر..... آخرش شدم من مقصر یک بار میگه آنقدر انجام میدم که بری باز میگه از بی عرضه گی تو هست.... باز میگه تو سه سال یک بار در خواست رابطه ندادی منم گفتم به حالم من فرقی ندارد انتظار من خوب تو رابطه که اصلا ارضا نشدم کلا رابطه من ده دقیقه شاید بشه بهش میگم کمه این تایم میگه معلوم با کی خوابیدی ۲ساعت که نمی تونی تو ده دقیقه ارضا 

یک بار بعد سه ماه رابطه داریم یا ماهی یک بار یا دو ماهی دو بار...... داغونم از مجبوری زندگی می کنم  من سر خرید عروسی اجازه نداد لباس خواب بخرم😔

خیلیییی طولانی هست کلا خسته ام😭😔 بعد گفت خو برو خونه مامانت بخاطر شرایط بچه دارم و ابرو نمی توانم طلاق بگیریم  خیلییییی داغونم 😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه فیلمه دیگ سخت نگیر  اکثریت نگاه میکنن

شوهر منم نگاه میکنه اصلا به روش نمیارم یه بار همون اویل ازدواج گیر دادم گفتم نبین خواستی بیا باهم ول کنم نبود اتفاقا گاهی میرم فیلمایی که شوهرم دیده رو نگاه میکنم میرم لباس خواباشون رو میخرم خر ذوق بشه😐

رابطتون رو گرم تر کنید (یواشکی جوری که نفهمه تحریکش کن ) اگه بازم فیلم دید اونقدرا هم مهم نیس !!!

یه فیلمه دیگ سخت نگیر اکثریت نگاه میکننشوهر منم نگاه میکنه اصلا به روش نمیارم یه بار همون اویل ازدو ...

ولی خیلییی درده برام💔🫠🫠 ما زیاد رابطه نداریم  بعد می‌ره ج.      ....ق می زنه🙄 انشاالله بمیرم من

ولی خیلییی درده برام💔🫠🫠 ما زیاد رابطه نداریم بعد می‌ره ج. ....ق می زنه🙄 انشاالله بمیرم من

برات مهم نباشه عزیزم 

فقط بفکر خودت باش

یواشکی تحریکش کن تا سمتت بیاد رابطتون و اخلاقشم بهتر میشه خودتم اذیت نمیشی

احتمال داره رابطتون گرم بشه دست از این کارش بر داره درست نشد بدرک چی مهم تر از خودته

اصلا بخاطر این موضوعات پیش پا افتاده قهر نکن 

برات مهم نباشه عزیزم فقط بفکر خودت باش یواشکی تحریکش کن تا سمتت بیاد رابطتون و اخلاقشم بهتر میشه خود ...

چطوری 🫠🫠سر خرید عروسی اجازه نداد یک لباس خواب بخرم😔😔😔😔....لعنت بر خودم فقط زود تر برم اون دنیا

سر چیزا الکی خودتو ناراحت نکن زندگی خیلی بی رحم تر از این حرفاست که بخای برای فیلم گریه کنی

خیلیییی زورم آمده 😭😭😭زیاد ما رابطه نداریم شاید ماهی یکبار گاهی دو ماه سه ماه یکبار  بعد زورش آمد با من رابطع بر قرار کنه😭

خیلیییی زورم آمده 😭😭😭زیاد ما رابطه نداریم شاید ماهی یکبار گاهی دو ماه سه ماه یکبار بعد زورش آمد ...

خب دیگ رابطتون گرم تر بشه درست میشه

میدونم خیلی ناراحت کنندست اما این رفتار ی نوع بیماریه و درست نمیشه مگر این که برن روانپزشک