یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الکارنتین چربی سوزه ولی نمیشه تنها خوردش چون چربی ها میرن و پهلوتون پوست اضافه میاره باید با صبر و طی زمان از این بخورید در کنارش اگه از مکمل های عضله سازی یا پروتئین استفده کنید باعث میشه دیگه اون پوست اضافیه شل نباشه و یا عضله باشه یا بچسبه
کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)
اخه میگن هم برای لاغذی هست هم چاقی 😂مپ نمیدونم بخورم یا نع چ موقه هایی بخورم و چه امگا سه ای عزیژمم ...
ببینید امگا 3 چون باعث افزایش سوخت و ساز بدن میشه باید همراه تمرین استفاده بشه البته این قرص رو نمیشه به تنهایی برای چربی سوزی و لاغری استفاده کرد اگر در کنار چیزایی که بهتون گفتم استفاده کنید باعث افزایش عملکرد میشه
کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)