2777
2789
عنوان

چه مکملی برای چربی سوزی پهلو خوبه

171 بازدید | 17 پست

بچه ها من هوازی کارمیکنم میخوام یچی باشه پهلوم اینام زودتر آب شع و چربی سوزی بهتری داشتع باشم چی بخورم ؟؟

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکارنتین چربی سوزه
ولی نمیشه تنها خوردش چون چربی ها میرن و پهلوتون پوست اضافه میاره باید با صبر و طی زمان از این بخورید در کنارش اگه از مکمل های عضله سازی یا پروتئین استفده کنید باعث میشه دیگه اون پوست اضافیه شل نباشه و یا عضله باشه یا  بچسبه

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

فقط امگا ۳بشدت عالیهپوستم خوشجل میکنه

اخه میگن هم برای لاغذی هست هم چاقی 😂مپ نمیدونم بخورم یا نع 

چ موقه هایی بخورم 

و چه امگا سه ای عزیژممم؟

الکارنتین چربی سوزهولی نمیشه تنها خوردش چون چربی ها میرن و پهلوتون پوست اضافه میاره باید با صبر و طی ...

یعنی چجوری بخورمش؟

اره پروتئین میخورم تقریبا هر روز 

اخه میگن هم برای لاغذی هست هم چاقی 😂مپ نمیدونم بخورم یا نع چ موقه هایی بخورم و چه امگا سه ای عزیژمم ...

قبل از فعالیتتون باید بخورین..یک روز در میان

منکه خوردم عالیه

مال من از اون قوطیهاست

برید داروخونه بهشون بگین خودشون میدونن

اخه میگن هم برای لاغذی هست هم چاقی 😂مپ نمیدونم بخورم یا نع چ موقه هایی بخورم و چه امگا سه ای عزیژمم ...

ببینید امگا 3 چون باعث افزایش سوخت و ساز بدن میشه باید همراه تمرین استفاده بشه
البته این قرص رو نمیشه به تنهایی برای چربی سوزی و لاغری استفاده کرد
اگر در کنار چیزایی که بهتون گفتم استفاده کنید باعث افزایش عملکرد میشه

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

یعنی چجوری بخورمش؟اره پروتئین میخورم تقریبا هر روز

یا قرصه یا مایع  که روش نوشته و برای محکم کاری میتونید از داروخانه و مربیتون بپرسید با توجه به نیازتون بلاخره اونا بیشتر به بدن شما واقفن