2777
2789

تایپک قبلی گفتم

تولد دختر خاهرشوهرم رو یجوری پنهونی رفتن گرفتن ب ما نگفتن 

ب شوهرم گفتم زنگ زدن گفت ن ؟ و من داستانو تعریف کردم ک بچه ۲ ساله منو ک اینقدر ادعا دارن دوسدارن نبردن تو اون تولد و این حرفا 

شوهرمم زنگ زد ب خاهرش گفت مگه زن و بچه من چقدر کیک میخوردن ک دعوتشون نکردین خاهرشوهرمم گفت ما فک کردیم نمیاد چون فاطمه تو اون جشنه(خاهرشوهر بزرگم ک باهاش قطع رابطم)

امروز یکی از همسایه هام ک میشه زن عموی شوهرم زنگ زد گفت تو از کجا میدونستی تولد داشتن ؟ گفتم جریان چیه ؟ گفته ک چند شبه فاطمه با من قهره جواب سلاممو نمیده امشبم خاهرشوهر کوچکت اومد تیکه انداخت چلو زنا که ی ادم حر،،،اده رفته ب زن داداشم گفته ما تولد گرفتیم و اونو دعوت نکردیم ،ما اصلا جشن نگرفتیم ( ب شوهرم گفت ما فک کردیم نمیاد جشن الان میگه ما اصلا جشن نگرفتیم) 

گفتم الان چی شده ؟ گفت ک با من ی وری شدن میگن کاره توعه ‌

ینی ببین خانواده شوهر من چقدر حرومی هستن ک دنبال اینن بفهمن کی کار دزدکیشونو لو داده نکه شرمنده باشن ک ما عروسمونو دعوت نکردیم ریدم با این خانواده شوهری ک دارم 

تو خیلی شلوغش کردی انگار جشن تاجگذاری دعوتت نکردن

اصلا مهم نبوده 

ما خودمون خیلی اوقات تولد اگه گرفتیم به یکی دو نفر لحظه ۹۰ گفتیم که نیان حالا علتش چی بوده آدمای نرمالی نبودن 

شمام لحنتون نرمال نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقصیر توعه خیلی پیگیری ولکن بابا

ن اتفاقا از زمانی ک این چیزارو ب شوهرم میگم شوهرم کلا افتاده طرف خودم ،قبلا نمیگفتم اونم میگفت تقصیر خودته سردی نمیری الان دیگه خودش می بینه میگه باهاشون قطع رابطه کن خودتو برای این آدمای بی ارزش ناراحت نکن

چطور به خودتون اجازه می‌دین به بقیه بگین حرومی 

و عجیب تر اینکه چطور واسه یه تولد غرور خودتون رو له کردید و زنگ زدید و شکایت کردید .

دعوت نکردن شما هم مراسمات دعوت نمی‌کردین 

من جای خواهر شوهر شما بودم میگفتم بله جشن گرفتم و دوست نداشتم دعوت تون کنم

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

خب چرا کات میکنید

که اینطور مسائلا پنهون کنن ازتون

اونا نمیتون خواهرشون بندازن طرف عروسو بگیر

یکم دست از خاله زنک بازیا بردارید

البته از نوع بیانتون مشخصه که کرم از خود درخته برای اینجاست

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

کلا خانواده شوهر سمی آن واس من ۱۱تا خواهر برادرن الان همه نقشه کشیدن با خرش کن بارش کن ،شوهر ابلح منو ببرن زیر مسئولیت هروقت که هرکدوم هرجا پول کم بیارن شوهر من میشه پدرشون ،وای خودشون خوشی ها و خرجشون پنهون میکنن ،درکل نسبت ب شوهرم دلسرد شدم خاک تو سر بی غیرتش انگار ن انگار که متاهل زن اینا داره